Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexeljünk? (részletek a magyarázatnál)
Szerintem meg simán meg lehet próbálni, ha többet éreztek egymás iránt. Még bármi lehet ebből később. Annyi, hogy mindenképpen beszéljétek meg, hogy kinek mik a vágyai, mi az ami tetszene, mi az ami nem... közben is figyeljétek egymás reakcióit és utána beszéljétek át kinek hogy tetszett a dolog, esetleg, hogy később mit hogy csinálnátok..
Szeirntem tök jó lesz, amikor igazi barátok (fiú-lány) úgy döntenek, hogy ki szeretnék próbálni, akkor ott azért megvan az egymásra való kölcsönös odafigyelés, az odaadás. Ha valamiért nem tetszene, akkor ne fussatok el egymás elől, szépen megbeszélitak majd hogy hogyan tovább. Ha tényleg barátok vagytok, akkor szeirntem menni fog.
köszönöm a válaszokat!
azért tisztázzuk..már nem vagyok szűz. :)
és hát jelenleg ő a legfontosabb férfi az életemben (persze apu után)..nagyon szeretem, de nem vagyok szerelmes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!