Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Küldjek neki Valentinnapi levelet? 15/L
Figyelt kérdés
Van egy évfolyamtársam, aki tetszik év eleje óta. Eddig csak egyszer volt szerencsém vele beszélni. Köszönni szoktunk egymásnak, és többször vettem észre, hogy amikor végigmentem a folyosón, rajtam maradt a szeme.
Lesz a suliban ilyen Valentin napi "postaszolglat", ami azt jelenti, hogy küldhetek neki levelet vagy kis csomagot. Szeretnék neki valamit küldeni, amiben kicsit kifejteném, hogy tetszik nekem. Szerintetek jó ötlet? Valaki, valami tipp, hogy mit írjak bele? :)
2013. febr. 5. 22:16
1/5 anonim válasza:
Szerintem írd bele " Örülnék ha a folyosón nem csak nézegetnél engem, hanem végre le is szólítanál"
2/5 A kérdező kommentje:
Valami aranyosat és kissé titokzatosat szeretnék. Jó ötlet írni neki, vagy inkább személyesen?
2013. febr. 5. 22:22
3/5 anonim válasza:
Szerintem írj neki, nekem nagyon bejönne a dolog :)
4/5 anonim válasza:
Személyesen mindig jobb, de ha nem vagy elég magabiztos akkor szerintem jó ötlet. Amúgy nekem tetszik az első, kicsit vakmerő válasza. 18/f
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, akkor írok neki valamit. Nekem is tetszik az első válasza, de félek, hogy a srácnak nem annyira tetszene :)
2013. febr. 5. 22:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!