Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdnétek körülmetélt sráccal?
Figyelt kérdés
Mi a véleményetek a körülmetélésről..2009. szept. 4. 16:46
11/19 anonim válasza:
.. nos én is körül vagyok..-mert nagy a makkom, és nem tudtam a fitymát lehúzni.ennyi.
Laci
12/19 anonim válasza:
érdekes, a statisztika azt mutatja, a nők jóval nagyobb százalékban értek el többszöri orgazmust körülmetéletlen férfiakkal. Keressetek rá, ha nem hiszitek.
13/19 anonim válasza:
ennek nem sok értelme van, ez tipikusan csajfüggő dolog, és én is olvastam azt a felmérést. Tulajdonképpen egy fércmunka és nőfüggő, hogy mennyire lesz nedves. Máskülönben meg van síkosító, vagy mandulaolaj.
14/19 anonim válasza:
A síkosítóárusoknak nagy üzlet a tömeges csonkolás... én csak hátrányát láttam eddig életemben a körülmetéltségnek :(
15/19 anonim válasza:
nem csak a körülmetélteknek kell síkosító, a nőt nem úgy találták ki, hogy naponta többször is dugható legyen... Hanyagold az összeesküvés elméleteidet.
16/19 anonim válasza:
Utolsó, szerintem nincs igazad.... tény, hogy azokban az országokban jobban mennek a síkosítók, ahol szokás ez a barbarizmus
Én is csak hátrányát láttam eddig életemben :(
17/19 anonim válasza:
Ezt a sikosito dolgot nem ertem. Korulmeteltkent (gyerekkori fitymaszukulet) eddig meg soha nem volt ra szukseg. A lanyok elvezik velem a szexet, es igy sajat maguk ˝termelik˝¨ a termeszetes sikositot. Nincs szukseg masra.
18/19 anonim válasza:
Nekem azért kell a síkosító, mivel feszül a makkra tapadt és a makkhoz közel odaragadt bőrcsonk
Nem mindenkinek lesz jó a körülmetélése, minden ötödikkel gond van, én vagyok az egyik ilyen, az 5ből egy
19/19 szellkriszta válasza:
Miért ne? De úgyis az a lényeg, hogy milyen maga a srác... Nem a farkáért fekszek le vele, hanem szerelemből. Szerintem nekünk, lányoknak nincs nagy különbség a metélt és sima közt... (max. a körülmetélt jobban néz ki) Viszont a fiúnak biztos nagyon más! Szóval nem véletlenül nőtt oda az a bőr...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!