Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Más is van így ezzel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is van így ezzel?

Figyelt kérdés
Nem különösebben tetszik egy srác, ám ő feltűnően figyel és észrevehetően jelét adja annak, hogy én tetszem neki. Aztán egy idő után nem figyel már rám, és engem esz meg az ideg, pedig nem is tetszett nekem :P Miért van ez? Más is van így?
2009. szept. 4. 16:15
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen:)Én is jártam már így...azért van mert bántja az egódat hogy már nem tetzsel neki, mert ez ugye jó érzés(akármien a srác) és már megszoktad:D
2009. szept. 4. 16:28
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Naná...csak nem tudsz már ilyenkor semmit se csinálni:S
2009. szept. 4. 18:19
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
ez egó! Jól esik hogy tetszel valakinek!:D Csatlakozom az előttem szólókhoz!
2009. szept. 6. 10:01
 4/7 anonim válasza:
100%
Énis jártam már így. Az egyik osztálytársam még általánosban elkezdett udvarolgatni és nekem ez igencsak megtetszett és miután abbahagyta nagyon hiányoltam és ha más lánynak udvarolt akkor rendesen féltékeny voltam :D:D ez sajnos tényleg az ego :D
2009. szept. 6. 11:22
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

én is voltam már ezzel így!

akart járni velem egy srác de nekem nem tetszett meg is mondtam neki,erre elkezdett kavarni egy másik csajjal,és olyan rosszul esett...pedig nem is tetszett a srác!!xD

igen igen ez az ego..:D

2009. szept. 6. 11:49
 6/7 anonim ***** válasza:
Teljesen igaza van az előttem szólóknak, csatlakozom. Az ego miatt. Én is voltam már így.
2009. szept. 6. 13:37
 7/7 anonim ***** válasza:
igen :)
2010. márc. 6. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!