Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám meggyőzni a Barátnőmet? (részletek lent)
hm.. ha fél ne erőltesd majd megbátorodik...
Vagy pettingelés közbe haladj tovább... ha nem akarja akk ne erőltesd
Jaj, ez egy picit már túlzás. Lehet tényleg nem kéne erőltetni a dolgot, mert a végén mégha sikerülne is rávenned, nem élvezné, mert folyamatosan azon görcsöl majd, hogy "te jó ég, terhes vagyok!".
Vagy használjatok egyszerre kétféle fogamzásgátló szert, mondjuk gumit és ilyen hüvelyben oldódó tabikat, a kettő együtt már 198%.
Erre a tuti megoldás a fogamzásgátló. Én mióta szedem(2 éve) sohasem félek h becsúszik a baba, sokkal felszabadultabb a szexuális életem. A mostaniaknak nagyon alacsony a hormontartalmuk, csak épp annyi van benne h a lány szervezete egy picit terhesnek érezze magát. A tabi a legnagyobb hatékonyságú fogamzásgátló, csak a rendszeres szedésre kell odafigyelni. Nem kényelmetlen, nem zavar a gumi, párom mindig belém élvezhet, akkor és amikor akar. Ha nem szedném a bogyót ez sosem lenne így!!!
Érdemes lenne megpróbálnotok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!