Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen szemét némelyik pasas?
Figyelt kérdés
Sziasztok!!!
Csak gondoltam megkérdezlek titeket is, hogy mi a véleményetek erről: Szóval..ma jöttem hazafelé, és felszálltam a buszra, és beszólt valamit valami 17-18 éves fiú(cska :)) ), aki a barátnőjével volt. Nem hallottam konkrétan, de nekem szólt. Oké nem vagyok vékony elismerem, de vannak nálam sokkal kövérebbek is, csak néha annyira szarul esik. :-(
Ti mit gondoltok erről?
18/L
2009. szept. 4. 12:30
1/9 anonim válasza:
Az ilyen taplókkal ne foglalkozz! Valószínűleg önmagával van a legnagyobb baja..
2009. szept. 4. 12:33
2/9 anonim válasza:
Taplóság, aki tetszik azt megnézem, aki nem azt nem, de nem szólogatok be. Egyébként ha a barátnőjével volt lehet hogy neki akart imponálni (érdekes módszer) vagy éppen a csaj beszólására kontrázott rá, csak te csak azt hallottad.(a lányok kritikusabbak általában) A legvalószínűbb, hogy egyszerűen tapló a gyerek. (28f)
2009. szept. 4. 12:37
3/9 A kérdező kommentje:
Jó csak..hát 183 centi vagyok könyörgöm nem lehetek 60 kiló. :D :D :D
2009. szept. 4. 12:39
4/9 anonim válasza:
Nem kell az ilyenekkel foglalkozni. Ha mindig meghallanánk a durva, sértő megjegyzéseket nem jutna időnk a kellemes dolgokkal foglalkozni. Egyik füleden be a másikon ki. Tudom, hogy rosszul esik ha beszólnak. Nekem is beszoktak szólni. Én sem vagyok sovány és nálam is vannak dundibbak. Az aki másban meglátja a hibát az saját magával nem elégedett és ezt próbálja az ilyen viselkedéssel kompenzálni. Még fiatal vagy az élet elötted áll és még lesznek az életben durvább beszólások is. Meg kell tanulnod nem figyelni ezekre. Nekem is néha még nem sikerül, de igyekszem nem magamra venni. Keresztül nézek azokon az embereken. Akár, hogy is nézek ki van aki engem lát a legszebbnek.
2009. szept. 4. 12:43
5/9 anonim válasza:
Ne foglalkozz az ilyen tapló barmokkal. :) Beképzeltek, s azt hiszik, hogy ők attól lesznek jobbak, ha másokat leszólhatnak. Szomorú. :(
22/F
2009. szept. 4. 12:48
6/9 anonim válasza:
Egyet értek az előttem szólókkal.legközelebb mosolyogj az arcába az ilyennek.Tudom nehéz!,ettől ő fog kellemetlen helyzetbe kerülni mások előtt.
fel a fejjel!!még jó,hogy senki sem tökéletes.(sz.tem)
2009. szept. 4. 12:55
7/9 A kérdező kommentje:
Köszi! Aranyosak vagytok nagyon!!!! :-) Jó hát a srác kb alacsonyabb volt nálam és nem nagyon volt férfi alakja, az én volt barátom egy 3 ajtós telefonfülke volt, csak nem vagyok ilyenekhez hozzászokva. :-(
2009. szept. 4. 12:58
8/9 anonim válasza:
hát én fiú létemre vok 190cm magas és 80kg körül ami szerintem megfelelő mert nem vagyok se dagadt se vékony és sztem te 186cm-ed létére nem lehetsz 50kg és ha ilyen szitu van akkor kérdezd meg tőle hogy mivan kicsi a f@rkad egyé sz@rt azt ha nem kussol be akkor ciki de ha igen akkor király vagy am ne törődj velük nekem is van 1-2 nagyob ismerős lányhaverom
17f
2009. szept. 4. 14:22
9/9 anonim válasza:
WOW 18 létedre 183 vagy? Valamit sportolnod kellene pl kosarazás vagy kézi, majd az csinálna jó alakot is. De pl a hasonlóan magas csajok is tudnak nagyon szépek lenni ha arányosan rendben van pl Famke Janssen is jó colos csaj aztán mégis teljesen rendben van. Olyan 68-70 kg szerintem tökéletes lenne ilyen magasság mellé.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!