Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Összejöjjek a főnökömmel? Nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejöjjek a főnökömmel? Nem nős!

Figyelt kérdés
Attól félek, ha összejönnénk kiutálnának a többiek, így is ha megjelenek valahol elhallgatnak. Jönne a kivételezés stb.. Gondolom sejtik, hogy tetszem a főnöknek. Szerintetek? Olyanok véleményére lennék kíváncsi akinek már van tapasztalata.. és volt már ilyen helyzetben. Viszont felmondani se akarnék, mert nehéz munkát találni. Titokba tartani meg nem lehet, az ilyet..

2013. febr. 4. 16:08
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem több buktatója is van a dolognak, én nem mennék bele egy ilyen kapcsolatba, szívás egyébként ha pont passzolnátok.:S
2013. febr. 4. 16:13
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ha szeretitek egymást, akkor nincs semmi akadálya. Nem a legetikusabb, de legalább nem nős, és a mai világban ez végképp nem vészes! A többiekkel meg nem kell foglalkozni. Sokakból az irigység beszél vagy a rosszindulat, és sokan meg egyszerűen szeretnek "csámcsogni" a munkahelyi dolgokon, amik egyébként nem is tartoznak rájuk. Ez a Ti magánügyetek, annyi, hogy - titkolni nem kell, de - a munkahelyen fogjátok vissza magatokat! ;)

Szerintem fontosabb a boldogság, mint az, hogy másokkal foglalkozz és esetleg azért szenvedj a munkahelyeden, mert nem lehetsz azzal, akivel akarnál. Úgyhogy hajrá! ;)

2013. febr. 4. 16:15
 3/9 anonim ***** válasza:
Ha tetszik neked mint férfi, beleszerettél, akkor ne törődj azzal, hogy a főnököd! Ha csak érdekből akarsz vele összejönni akkor ugyan olyan vagy mint egy útszéli kurv@ csak társadalmilag elfogadhatóbb formában. A lényeg hogy nem az a lényeg hogy mások mit gondolnak, neked kell tudni melyik esetről van szó.
2013. febr. 4. 16:19
 4/9 A kérdező kommentje:
na igen, pont ezért se szeretnék vele összejönni, mert mondanák, hogy a karrieremért bedobtam saját magam is meg hasonlók..
2013. febr. 4. 16:21
 5/9 anonim ***** válasza:
De pont ez az! Le kell sz@rni (bocsi a kifejezésért), hogy mit gondolnak. Ha te VELE vagy boldog, akkor VELE légy! És ha esetleg látják is, hogy milyen boldog vagy, akkor meg hiába mondják, hogy csak azért vagy vele, mert a főnök.... a normálisabbja tuti levágja, hogy nem így van! (2. voltam)
2013. febr. 4. 16:24
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem élsz vissza a munkádban ezzel a kivételezett helyzettel,akkor semmi gond!!!

Akkor nem lesz olyan,hogy azért lógsz mert a főnök csaja vagy stb.

Inkább még jobban oda kell figyelned és még jobban és többet teljesíteni...had legyen büszke rád a párod!

Szóval ha jól kezeled a dolgot,nincs semmi gond!

Van egy barátnőm,aki "egyszerű" eladó lány !

Összejött a közvetlen főnöke,főnökével ...tényleg elég nagy közöttük a távolság karrier szempontjából is.

Ki emelhette volna a pasi,de a lány nem hagyta,dolgozik és mellette tanul..fejlődik ill. felfejlődik hozzá.

Mondhatom,hogy nem kevés az irigye a lánynak..de annyira szerényen és szolidan viselkedik ebben a helyzetben,hogy nem lehet belekötni.

Szóval mondhatom,hogy csak rajtad áll,hogy működik e vagy sem!

2013. febr. 4. 16:25
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
A munkahelyek 99,9% pont olyan mint egy falu. Ki fognak pletykálni, akkor is ha nem jöttök össze, meg akkor is ha igen. Az, hogy a 'hogyan tovább'-ot tudjátok-e úgy rendezni, hogy ne menjen a munka és a kapcsolat rovására sem, csak a ti hozzáállásotokon múlik.
2013. febr. 4. 16:34
 8/9 A kérdező kommentje:
nem tudom, már most azzal nyaggatnak a többiek, hogy kinek milyen kevés a fizetése, pedig még össze se jöttünk.. azt gondolják, hogy ha összejövünk, én majd "rábeszélem", hogy emelje meg a fizetésüket?
2013. febr. 4. 16:39
 9/9 anonim ***** válasza:
73%
3-as vagyok. A lényeg hogy saját magadban őszintén elrendezed a kérdést, tényleg nem a karrier miatt? És ha tiszta lelkiismerettel azt mondod hogy nem amiatt, akkor is akarnád ha nem lenne a főnököd, akkor nem kell foglalkozni azzal ki mit mond és ki mit gondol.
2013. febr. 4. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!