Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a társkeresőn a kép az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a társkeresőn a kép az adott pasiról nem megfelelő, akkor a legtöbb lány lelép szól nélkül és soha többet nem ír már vissza semmit sem?

Figyelt kérdés
Sokszor jártam már úgy, hogy beszélgettem lányokkal több hónapon át neten, teljesen oda voltak értem. Szinte mindig ők írtak rám. De mikor képcserére került sor, akkor már soha nem írtak vissza többet, bárhogyan is győzködtem őket, bármilyen szépeket is írtam neki. Sok ilyen lány van, vagy csak én botlottam bele 6 ilyen lányba kb 2 év alatt?
2013. febr. 4. 15:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Szerintem is képpel indíts. Igaz, hogy az esélyeidet - ahogy mondtad leredukálja - de nem csalódsz annyit. Annyit "csalj", hogy a lehető legjobb képet tedd fel. Amúgy nem igaz, hogy a kopaszság eleve taszítja a nőket, sőt. Pont olyan, mint bármi más tulajdonság, ami a szexi pasin nem ront semmit, viszont ha nem tetszik valaki, akkor ezt is a rovására írod.

Én vallom, hogy elég, ha egy pasi ha egy fokkal szebb az ördögnél. De a szimpátia megint egy másik kérdés.

35/N

2013. febr. 4. 15:40
 12/16 anonim ***** válasza:
küldj már egy képet, nem akarom elhinni hogy azért.
2013. febr. 4. 15:46
 13/16 anonim ***** válasza:
2013. febr. 4. 15:48
 14/16 anonim ***** válasza:
Elég fura,ha valaki hónapokig levelezik/csetel valakivel,és ez idő alatt egyik fél sem kér képet a másiktól.Nem tudom elhinni,ha valakivel csetelek az rögtön képet kér,én is gyorsan kiváncsivá válok,hogy is nézhet ki a csaj.Az természetes,hogy ha nem tetszel neki a külsőd miatt,akkor többet nem akar veled beszélgetni sem ismerkedés céljából legalábbis.Miért te nem így vagy ezzel? Ez nemtől független szerintem.
2013. febr. 4. 15:58
 15/16 anonim ***** válasza:
Ez így szokott lenni, velem is ez szokott lenni. Hiába beszélgetek lányokkal egész jól, akkor sem nagyon írnak vissza, ha egyszer már mutattam magamról képet. De nem adom fel :)
2013. febr. 4. 15:59
 16/16 anonim ***** válasza:
Hát a képed alapján pont egy átlagos kinézetű pasinak neveznélek, a csúnyaság abszolut nem itt kezdődik. Viszont én is voltam fenn társkeresőn, és akik "izmozás" közben készült képet tettek fel, nálam nem jöhettek szóba. Ne kérdezd miért, magamnak sem tudom megmagyarázni. Lehet, hogy a társkeresőn nem ez a képed van fenn, csak most erről eszembe jutott: lehet, hogy nem is a fejeddel van gond, hanem a körítéssel! Azokkal a pasikkal sem kezdtem, akik "véletlenül" pont olyan képet tettek fel, amelyiken a tuti verdájuk mellett állnak. Ne értsd félre, nem gond, ha az embernek vannak ilyen képei - nekem is van verdás képem - de egy társkeresőn semleges képet kell mutatni. ABSZOLUT segítő szándékkal írom. És lehet, hogy megoldódott a rejtély :)
2013. febr. 5. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!