Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mivel foglalkoztok, hogy ennyit itt tudtok lenni ebben a kategóriában?
Figyelt kérdés
2013. febr. 4. 12:22
11/18 anonim válasza:
Itthon üldögélek, tőzsdézek, főzök, stb.,...
12/18 anonim válasza:
Én még tanulok, de most épp regisztrációs hét van.:)
13/18 anonim válasza:
Nem ertem, miert ilyen szegyenlösek itt az emberek! (Marmint, ha ugyis anonym mindenki.)
En területi kepviselö / sales & marketing manager vagyok Ausztriaban es Magyarorszagon. Ez menöbbnek hangzik, mint amilyen valojaban, de nem is rossz. Sokat utazom, igy van egy csomo üresjaratom.
Sportolok, tovabbkepzem magam es parkapcsolatban elek. De szamomra is meglepö sokszor, hogy orakat töltök itt.
15/18 anonim válasza:
Én évekkel ezelőtt egy kísérletben vettem részt, ami rosszul sült el így belekerültem az internetbe és nem találom a kijáratot.
16/18 anonim válasza:
én egyetemista vagyok csak ezen a szakon kb marha keveset kell tanulni és azt is élvezem. :D
és most 2 hét szünet van, aztán 11 hét szorgalmi időszak, majd megint csak húzom a lóbőrt hónapokig xd
17/18 Búbosvöcsök válasza:
Szintén munkanélküli. De a héten 2 helyre is megyek állásinterjúra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!