Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek érezte a tanárom? (többi lent)
Sziasztok! Előre is bocsi, ha kicsit hosszú lesz, de légyszi olvassátok el!
Nemrég olvastam egy olyan kérdést itt, hogy lehet érezni (legtöbbször), ha valaki vonzódik hozzánk. Én nagyon sokáig (több éven keresztül) bele voltam esve az egyik tanáromba, testileg is vonzódtam hozzá, és szerettem is nagyon (tényleg).
Szerintetek lehet, hogy ezzel ő is tisztában van/volt? Például ahogy néztem rá, ahogy köszöntem neki, abból leszűrhette? (Én próbáltam leplezni, de hát nem tudom mennyire jött össze.)
A másik meg az, hogy sokszor, amikor egymás mellett álltunk, akkor éreztem, hogy mennyire vonz és hozzá akartam volna érni vagy hozzábújni. Én éreztem akkor azt a "tüzet" részemről, de vajon ő is érzékelte?
Légyszíves csak normális válaszokat adjatok! Tudom, hogy nyilván nem tudjátok biztosan, csak a véleményetekre vagyok kíváncsi.
Köszönöm előre is!
11-es, igaza van a 12-esnek, jól írta! Az IQ és az EQ két különböző dolog és mindkettő létezik. Az EQ az az érzelmi intelligencia. Nézz utána akár neten is! És hogy téged idézzelek.... ha fiú vagy, akkor bebizonyítottad, hogy mégsincs fordítva. ;)
De nem fontos.
Amúgy köszönöm az eddigi összes választ mindenkitől!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!