Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon tetszik egy srác, nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon tetszik egy srác, nem tudom, hogy neki tetszem-e és nem merek írni neki?

Figyelt kérdés
Már beszélgettem vele, de akkor éppen alakulóban volt neki valami egy lánnyal. Felajánlotta, hogy csak simán beszélgessünk akkor, de én nemet mondtam. Most pedig megtudtam, hogy nem jött össze neki azzal a másik lánnyal. Gáz lenne, ha megint írnék neki?
2013. febr. 3. 21:08
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
De miért akarta volna? Nem is ismerjük egymást, csak ráírtam ismeretlenül :D
2013. febr. 4. 23:28
 12/12 anonim ***** válasza:
én csak azért írtam, mert írtad, hogy neki egy másik lány tetszik.. Te tetszel neki egyáltalán?? Egyébként egy jó barát segít a haverjának is csajt szerezni. De lehet, hogy te tetszel neki, csak te tudhatod, hogy milyen kapcsolatban vagytok, 2 mondatból elég nehéz korrekt véleményt mondani. Mert nem ismerünk benneteket, és a helyzetet sem.
2013. febr. 5. 11:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!