Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mit szólnátok ha egy szép lány a kezetekbe nyomna egy cetlit amin rajta van a telefonszáma?
Figyelt kérdés
A napokban szemeztem egy sráccal egy gyorsétteremben és én távoztam előbb és nagyon mosolyogtunk egymásra. A távozás után jutott csak eszembe, hogy milyen jó ötlet lett volna megadni neki a számomat. Szerintetek?2013. febr. 3. 20:00
11/32 fospuska válasza:
hmm... én kifejezetten örülnék neki és nem feltétlen arra gondolnék,hogy csak dugni akar. ha már én kuka vagyok,hogy elkérjem tőle...:)
12/32 anonim válasza:
Ez elég rámenős dolog...A legtöbb csaj nem elég "tökös" hozzá.De elég jó dolog.
13/32 A kérdező kommentje:
Régebben én se csináltam volna ilyet, de már elegem volt, hogy a pasikra várjak... a kezembe veszem az irányítást! :D
2013. febr. 3. 20:10
14/32 anonim válasza:
Bár én nő vagyok, általában beszélgetés után tel.szám csere, ez elég merész húzás lett volna.
15/32 anonim válasza:
Felébrednék, és bilibe lógna a kezem.
16/32 anonim válasza:
Másként is kezedbe veheted az irányítást...:)
Pl a szokottnál egyértelműbb jeleket küldesz felé... :)
3# voltam:)
17/32 Mani--89 válasza:
A kérdező kommentjére...azért ez a sráctól is függ,mert ha komoly kapcsolatot keres nem feltétlen gondolja azt,h csak kufircot akarsz...ellenben minden pasi agyán átfutna és 90%-ban azt hinnék,h akár te is csak azt akarod...de wannak kivételek,a rendes fiúk...és a röhej az,hogy minden csaj sír,hogy nem talál egy normális rendes pasit,de amikor találkoznak egy ilyennel akkor pont,hogy unalmasnak és pózernak találják...egy kicsit el témáztam,de idevág.
18/32 A kérdező kommentje:
Szokottnál egyértelműbb jelek? Nem elég egyértelmű, hogy nézem és mosolygok rá? :D
2013. febr. 3. 20:14
19/32 anonim válasza:
Meglepődnék, majd felhívnám. 20/F
20/32 anonim válasza:
Szerintem tök jó, a legtöbb csaj valóban nem elég "tökös" ehhez, már ez nagyon tetszene. Nekem van barátnőm, de biztos felhívnálak legalább gratulálni hozzá.
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!