Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok: kinek szőrös/csupasz a puncia?
Figyelt kérdés
Melyiket szeretitek jobban? Korotolat is írjátok le kérlek.2013. febr. 3. 17:32
1/10 anonim válasza:
el nem tudnám viselni magamon a szőrt
2/10 anonim válasza:
Kb. heti egyszer leborotválom. Csak annyira szokott szőrös lenni, amennyire azalatt a pár nap alatt megnő (max. pár mm). Nagyon ritkán fordul elő, hogy kicsit jobban nőni hagyom (ha nincs kedvem szőrteleníteni), de szőrösen már nem kényelmes. 21L
6/10 QueenRavenna válasza:
Őserdő; mowgli, balu és bagira benne játszanak.
7/10 anonim válasza:
jelenleg csupasz ,nem rég szedtem le . de most igy télen kicsit feleslegesnek érzem állandóan leszedni, most pl azért szedtem le mert uszodába fogok menni
8/10 anonim válasza:
Nekem csupasz. Eddig mindig borotváltam és meguntam, hogy 4-5 naponta kell szőrteleníteni, úgyhogy pénteken leepiláltam. Azon kívül, hogy nagyon fájt, még egy kicsit be is kékült, úgyhogy visszatérek a borotvához:DD
9/10 QueenRavenna válasza:
Na most bejelentem alássan, hogy csupasz, mint a tenyerem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!