Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit kéne tennem? Túl ideges...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kéne tennem? Túl ideges vagyok!

Figyelt kérdés

Rövidre fogva a lényeg az, hogy ha bárkivel járok, vagy együtt vagyok olyannal aki tetszik, nem birok beszélgetni vele. Mindig megfogalmazódik bennem a kérdés h "Mit is kéne mondanom?" és itt leragadok, egyszerüen olyan ideges vagyok, és sehogy nem birok ellazunli:/

Mit kéne tennem?

2009. szept. 3. 20:03
 1/5 anonim ***** válasza:

Gondold azt hogy az egyik haveroddal dumálsz,vele is éppúgy ugyanazokról a témákról lehet beszélni.És engemúgy tanítottak azt mondd ami az szedbe jut:)

Sok sikert!

2009. szept. 3. 20:09
 2/5 anonim ***** válasza:
Próbálj meg először neten beszélgetni, és aztán idővel könnyebben fog menni már élőben is. Én is így voltam vele, de aztán azt csináltam amit neked tanácsoltam, és bejött. De amúgy lehet az is, hogy csak simán kinőttem a gátlásosságot. Amúgy hány éves vagy?
2009. szept. 3. 20:11
 3/5 anonim válasza:
Évekkel ezelőtt én is hasonló cipőben jártam. Félénkebb is voltam, és nehezen nyíltam meg. gondolom te is. De mostmár másfél éve együtt vagyunk a barátnömmel és az elején sem voltak ilyen gondok, szóval szerintem sok múlik a barátnődön is, akivel egy hullámhosszon vagy azzal nemhiszem hogy gond lenne.
2009. szept. 3. 20:12
 4/5 A kérdező kommentje:

15 és fiú:P

Köszönöm szépen a válaszokat/Tanácsokat, meg fogom próbálni:D

2009. szept. 3. 20:21
 5/5 anonim ***** válasza:

2. vagyok. Akkor nincs ott baj, 15 évesen én még megszólalni is alig mertem!:)

Csak nyugi, és ahogy múlik az idő, egyre bevállalósabb leszel:)

2009. szept. 8. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!