Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mit csináljak?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok és még nem volt pasim és vannak jelentkezök de nem jönnek be.DE van egy srác igaz külsőre nem jön be de jó fej, barátnőim szerint csak csaj kell neki .
Nem merek vele talázni. Mit csináljak?
2009. szept. 3. 19:51
1/4 anonim 

válasza:

nyugodtan találkozz vele ismerd meg ha tényleg olyan akk nem foglalkozol vele ennyi
2/4 anonim 

válasza:

jah és még vmi lehet h a barátnőid csak irigyek :D első voltam
3/4 anonim 

válasza:

szedd össze magad vagy keres olyat aki 100 % ig biztos vagy benne hogy szeret és nem a testedért
4/4 anonim 

válasza:

LoL. Inkább velem talizzzXD
Lehet hogy a b.nőid csak átakarnak verni???
17f
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!