Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vezessen le a feszültséget?
Figyelt kérdés
2009. szept. 3. 19:45
1/10 A kérdező kommentje:
mármint én...csak elírtam...ti mit csináltok ha idegesek vagytok? hogy vezetitek le??
2009. szept. 3. 19:46
2/10 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=jkoBvGjWrNc
Én ezt szoktam hallgatni.
3/10 anonim válasza:
szexxxxxxxxxxxxxxx.na jó én még maszti:D
17f
4/10 anonim válasza:
Csokit falok, amióta a dohányzást abbahagytam!
5/10 anonim válasza:
ésez mér szex témakörben van?:)
amúgy én általában sírok :P
18/l
6/10 anonim válasza:
Némi alkohol, meg death metal jó hangosan. Üvöltözöl 1-2 órát, meg iszol mellé (nem seg.részegre kell innod magad!) és az rendesen elintéz.
7/10 anonim válasza:
én karatézom. jó egymást püfölni, amugy meg nem durva, és legalább tudod hova ,hogy kell rugni/ütni. nekem már reflexből meg minden, szóval legalább nem féltenek annyira a szüleim:D
15/L
9/10 anonim válasza:
én általában futni megyek vagy éppen püfölöm a box zsákot!:)22/L
10/10 anonim válasza:
pia, szex, drog, ami kéznél van. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!