Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Üdvözletem. A kérdésem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Üdvözletem. A kérdésem a következő lenne: akad itt olyan leszbikus, Pest megyei lány,15-16ig, akinek lenne kedve ismerkedni?

Figyelt kérdés

Nos,igazából nem sokan tudják rólam,milyen vagyok. Csak a legjobb barátom,aki fiú. Nem azért vagyok ilyen,mert "csalódtam" a fiúkban,vagy ilyesmi,csak nemes egyszerűséggel kiskorom óta tudom,hogy engem nem vonzanak a férfiak. Igazából,olyan lányt keresnék, aki nem férfias, és lehetőleg gimnazista. Amit rólam tudni kell, hogy nem öltözködöm fiúsan, hosszú,göndör,sötét hajam van, és durván 173-175 cm magas vagyok. Pinkvanillán leginkább 25-30 körüli nők vannak, és azoknak a fele is kamu. Szóval... remélem, a Gyakorikérdéseken megtalálhatom azt lányt,akit keresek...Ohh,és rossz tulajdonságom,hogy nem bírom a buta embereket. Főleg nem a buta nőket. Így hát, ha úgy gondolod,hogy az intelligenciahányadosod nem üti meg a 90et,és nem vagy biztos benne,hogy a nők érdekelnek,kérlek,kerülj el engem messze. Mindenkinek szép napot,várom izgatottan a válaszokat!..:D

14/L

2013. febr. 3. 12:48
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

10! Ettől mitől lesz valakiből egyből ringyó?? Nem értem... :D drága emberek, néha annyira lököttek vagytok!!! :D

17/ L, Bp :)

2013. febr. 10. 12:28
 12/21 anonim ***** válasza:
87%

Utolsó válaszoló, ha van pokol, remélem odajutsz!

Ennyit érsz, ha nem vagy képes elfogadni más ember másságát! Képzeld van olyan ember, aki még ennél is előbb veszi észre hogy a saját neméhez(is) vonzódik. Én pl. már 5 évesen éreztem ezt, most akkor én ringyo vagyok? Azt se tudtam mi miért volt akkor.., egyszerűen csak ÉREZTEM! Nah jó ezt kétlem h. felfogod, de ne sértegess másokat!!!

17/L

2013. febr. 10. 12:53
 13/21 anonim ***** válasza:
Előző voltam a 10-esnek írtam én is :D
2013. febr. 10. 12:55
 14/21 anonim ***** válasza:
ne halgass a rossz akaroidra...:)én pesti vagyok!ha gondolod irj rám!;)
2013. febr. 11. 16:44
 15/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat,pláne a pozitívokat!:D A ringyós gyerek meg hidegen hagy.
2013. febr. 11. 18:12
 16/21 anonim válasza:
írj privit, igaz, hogy van barátnőm, de barátkozni még lehet:) gondolom van facebookod, linkeld be priviben, utána én is az enyémet :) én 14 éves vagyok és tetőtől talpig lányos :D és nemvagyok nagyképű, de nem a ronda lányok közé tartozom :)
2013. márc. 8. 21:37
 17/21 anonim ***** válasza:

Kár, hogy pesti vagy :) Ugyan kicsit idősebb vagyok nálad, de meglepően értelmesebbnek tűnsz, mint általában ebben a korban lévő lányok és ez elég pozitív :)

De azért sok sikert neked, biztos megtalálod majd a párod :)

18/L

2013. márc. 8. 23:19
 18/21 anonim válasza:
szia:) irj ha gondolod. lányos lány vagyok:)15b
2013. márc. 24. 20:04
 19/21 anonim ***** válasza:
12! Nem jutok a polra Mert ügyvédavgyok! jogom van véleménytnyilvánitani Ringyó?azért mert 14 éves lányokal is fiukal is ez boszantó!ez a világ 1re elb.otabb és az is lezs! ez boszant h 14 évesen te 17vagy rendbevan de ő 14 förtelmes tefelnőtt ő gyerekkorban kezdi! ez boszant ha meg nemtod h gondolom ne irogass ilyet ! Nincs pokol amugy! Üdv Mindenkinek : Dr. Carter! (a ringyóós gyerek)
2013. márc. 24. 21:32
 20/21 anonim ***** válasza:
15/L írj ha szeretnél.
2013. márc. 24. 21:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!