Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Üdvözletem. A kérdésem a következő lenne: akad itt olyan leszbikus, Pest megyei lány,15-16ig, akinek lenne kedve ismerkedni?
Nos,igazából nem sokan tudják rólam,milyen vagyok. Csak a legjobb barátom,aki fiú. Nem azért vagyok ilyen,mert "csalódtam" a fiúkban,vagy ilyesmi,csak nemes egyszerűséggel kiskorom óta tudom,hogy engem nem vonzanak a férfiak. Igazából,olyan lányt keresnék, aki nem férfias, és lehetőleg gimnazista. Amit rólam tudni kell, hogy nem öltözködöm fiúsan, hosszú,göndör,sötét hajam van, és durván 173-175 cm magas vagyok. Pinkvanillán leginkább 25-30 körüli nők vannak, és azoknak a fele is kamu. Szóval... remélem, a Gyakorikérdéseken megtalálhatom azt lányt,akit keresek...Ohh,és rossz tulajdonságom,hogy nem bírom a buta embereket. Főleg nem a buta nőket. Így hát, ha úgy gondolod,hogy az intelligenciahányadosod nem üti meg a 90et,és nem vagy biztos benne,hogy a nők érdekelnek,kérlek,kerülj el engem messze. Mindenkinek szép napot,várom izgatottan a válaszokat!..:D
14/L
10! Ettől mitől lesz valakiből egyből ringyó?? Nem értem... :D drága emberek, néha annyira lököttek vagytok!!! :D
17/ L, Bp :)
Utolsó válaszoló, ha van pokol, remélem odajutsz!
Ennyit érsz, ha nem vagy képes elfogadni más ember másságát! Képzeld van olyan ember, aki még ennél is előbb veszi észre hogy a saját neméhez(is) vonzódik. Én pl. már 5 évesen éreztem ezt, most akkor én ringyo vagyok? Azt se tudtam mi miért volt akkor.., egyszerűen csak ÉREZTEM! Nah jó ezt kétlem h. felfogod, de ne sértegess másokat!!!
17/L
Kár, hogy pesti vagy :) Ugyan kicsit idősebb vagyok nálad, de meglepően értelmesebbnek tűnsz, mint általában ebben a korban lévő lányok és ez elég pozitív :)
De azért sok sikert neked, biztos megtalálod majd a párod :)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!