Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A vékonyabb pasikra is buknak a csajok? A többi lent.
Figyelt kérdés
Igazából csak a kezeim azok mert végülis nem látszodik ki a bordám se. Meg egy kicsit én tartóm magamat vékonynak. Csajok vélemyényét kérem! :)2013. febr. 3. 10:37
11/19 A kérdező kommentje:
Köszi a lelkesitő válaszokat :)
2013. febr. 3. 12:36
12/19 anonim válasza:
Csak ne hagyd abba a gyúrást:)
13/19 anonim válasza:
Nem muszáj neki gyúrnia .. Nem értem miért olyan elvárás hogy kigyúrt állat legyen.Éljen úgy és olyan bőrben ahogy neki kényelmes ...
14/19 anonim válasza:
Nem értem hogyha valaki "gyúr" akkor az csakis 110 kilós izomtorony lehet?
Azért ajánlott edzőterembe járni,mert egy izmos test vonzóbb a csajoknak,mint egy csapott vállú,beesett mellkasú ropi.
És persze az egészségnek is jobb:)
15/19 anonim válasza:
Csak hiszed hogy jobb :D Nekem gyerekkori betegségem van bevan horpadva mellkasom amit kilhetne hozni sok úszással de nincs hozzá akaratom :) Ellentétben viszont sok lánynak tetszik és aranyosnak találják.Régen szégyenlettem és nagyon meglepődtem mikor 1 csaj mondta :) Utána jött a többi.Ízlések és pofonok .. és egészségesen élek :)
16/19 anonim válasza:
Pasim pont ekkora, pont 53kiló :D szóval igen :D
17/19 anonim válasza:
Én 165cm vagyok és 53kg, kevés csajnál lehet így esélyed, de legalább a rib@ncok sosem fognak tapadni rád. :D
18/19 anonim válasza:
Ne nyugtassátok már kamu baromságokkal. A mai magyar nőknek kivétel nélkül átlagos, mackós vagy izmos férfi kell.
19/19 A kérdező kommentje:
Utolsó elötti kommentelő azért szerintem a 165 cm és a 171 cm között szerintem van egy kis különbség:)
2013. febr. 9. 22:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!