Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért van? Állitolag jol nézek ki, néha azt is mondják mint a barbie baba csak barna hajjal. Nem tartom magam hülyének sem, trendin öltözködöm és még sem akar velem komolyan kezdeni miért?
Én sem tudok helyesen írni. Az én helyesírásom a megvilágítással egyenesen arányos.
Szóval lehet mi leszünk kedves kérdező a Diszgráfiás álompár. :D
Aki ilyen borzalmas helyesírással ír mint te, arról ez a való életben is sugárzik, hidd el!
Tehát butuskának tűnsz, ezért nem kezd veled senki. Mert a "nem odafigyeléssel" olyan hibákat ejt az ember, mint pl a "terndi", amit írtál. Ez látszik, hogy félregépelés, mindenki csinál ilyet.
De a "mégsem" szót átlagos műveltségű, nem diszgráfiás ember álmából felkeltve is egybeírja. A ban/ben ba/be ragok helyes használatáról már nem is beszélve: zavarbaN vagyok.
Emberek, hagyjátok már a helyesírását!
Öltözködj egy kicsit kevésbé trendin, használj kevesebb sminket, próbálj meg kevésbé Barbie babásan kinézni. Így komolytalan, üresfejű libának tűnsz, akkor is, ha nem vagy az. Barbie babákkal nem akarnak komoly kapcsolatot a fiúk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!