Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kiszemeltemnek írnék egy szerelmes levelet! Mit írjak bele? 16/L
"Kedves Cica!
Tudom hogy nem tudsz gyorsan olvasni, ezért lassan írom ezt a levelet aminek igazábo lsemmi értelme nincs mert nem 150 kilóméterre lakunk egymástól, de azért esett a választásom erre a levélre, hogy papirra vethessem azt, amit nem mernék a szemedbe mondani, úgyhogy ne is várj tőlem túl sokat ha esetleg én következnék a "megdöngetném" listádon...
kezd így nevetni fog :)
Prof. Shevy: neked muszáj mindenhova írnod valamit? Nem vagy vicces.
Nekem ez nagyon fontos. Vagy levél helyett inkább valamit süssek neki, és azt rakjam a szekrényébe?
ma 00:17
Könyörgöm el ne sírd már itt magad. :) Csak viccelek ám :D
De akkor kiderült hogy nem vagyok vicces. T-T <sóhaj>
Nasszóval: felőlem irjál neki levelet. A mai srácok zöme ugysem értékeli ezt, ugyhogyk idöbött idő + levélpapir az ilyen probálkozás. Mivel a legtöbbje fbon éli az életét ezért ha levelet akarsz neki irni irjál neki ott azt ugyis hamarab kibetüzi...
Nem veled van gondom ne érts félre én értékelném ha nekem valaki levelet írna. Csak félek attol, hogy feleslegesen áldozol időt egy ilyen tevékenységre. Egyszerübb lenne ha szemtől szembe mondanád el neki.
És a kérdésdre a válasz: ezért vagyok itt hogy mindenhova irogassak. :)
figyi... nagyon-nagyon gondold át hogy ezt akarod-e mert én is hasonlót csináltam és soksok bőgés lett a vége. én leírtam hogy mit érzek, de attól függ mennyire bírja a srác az ilyen csöpögős cuccokat:) de talán inkább ő lépjen(?). vagy ha nem megy(mint ahogy én se bírtam ki) akkor.. amit jónak tartasz, mert Te ismered a srácot, nem tudom hogy hogy reagálna a különböző dolgokra...
15/L
Az a gond, hogy a férfiak alapjáraton nem csöpögősek. Én is örülnék lányként egy ilyen érzelemkiöntős nyáltengernek, ezt mondtam is az uramnak, aki erre nézett rám mint a vett malac és közölte, hogy erre várhatok. Ez a nők igénye, nem a férfiaké(persze biztos akad 1-2 kivétel).
No meg egy 16 éves fiú sajnos már többe néz egy alsó madárfogást ennél.
A másik, hogy közel se legyél te abban biztos, hogy ez a srác annyira rendes. Lehet a te leveled adná a poén tárgyát hetekig a suliban.
Amúgy ha tetszel neki közeledni fog feléd. Hagyd meg neki a férfiszerepet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!