Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek mennyire számít a férfi fogának színe?
Figyelt kérdés
Ha egy kicsit sárga, az már rossz, esetleg undorítónak találjátok?2013. febr. 3. 00:09
11/12 anonim válasza:
Nekem is sárgás a fogam, de nem lepedék miatt, rendesen mosom, egyszerűen ezt örököltem. Volt fogszabályzóm elég sokáig, szóval nem kócosak a fogaim, meg a dokinő sem mondta h csináljak a színével vmit, minden fogászati szűrésen dicsérték a fogaimat, soha nem volt tömve meg semmi. Nekem pont h az nem tetszik, ha túl fehér a foga a fiúnak, mert a szívem legmélyén irigy vagyok rá és rögtön összemegy az önbizalmam, h neki szebb a mosolya mint nekem... Fogfehérítős fogkrémet meg direkt nem használok, szembe megyek az árral, ha vkinek nem tetszik az egészséges, szabályos de inkább csont, mint kínai porcelán színű fogam akkor az tehet nekem egy szívességet... :D
12/12 anonim válasza:
sokat számit, mivel nekem inkább fehéres fogam van (fogfehérités nélkül), és észerveszem ha valakinek sárga,
a fogak nagysága alakja is számit.:) :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!