Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mostanában ez a menő, hogy a barátnőddel smárolsz a bulikban?
Szerintem kiszakadt a koton azért van ennyi hülye figyelemre éhező kotonszökevény akik ilyeneket csinálnak. -> Ez tetszik :)))
Én undorítónak tartom. Egyik: mert ha két fiú csinálja, rögtön millióan ellenzik, de két lány sokkal elfogadottabb...
Másik: egyre több ismerősömről derül ki, hogy leszbi hajlamuk van. Legutóbb karácsony után egyik barátnőm megpróbált lekapni. Utána engem mondott prűdnek, mikor eltoltam és elküldtem a fenébe >.> Nekem nem jön be, az, hogy csinálják, oké, de mikor nyilvánosan meg mindenhová kiteszik @_@
hát figyelj...a legtöbb lány a barátnőjével smárolt elősször. meg szoktak is néha-néha :D
de myvipen meg ijen oldalakon én még nem találkoztam smárolós képekkel heterok adatlapján.
én pl bisex vagyok.de nem szégyellem. szóval nállam lánnyal ugyan olyan természetes dolog, mint fiúkkal :D
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!