Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez nem beteges egy kicsit? Ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez nem beteges egy kicsit? Ti mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

Az egyik barátommal egyik nap beszélgettünk..ő 17 éves fiú és van egy 24 éves nővére. Azt mondta, hogy pár éve a nővére bugyiban és melltartóban flangált előtte és ő ettől eléggé felizgult. Én nagyon ledöbbentem. A nővére..jézusom. Erre ő azt mondta, hogy mert ő is egy nő. Nekem is van 2 bátyám, de eszembe nem jutna "úgy" tekinteni rájuk, bár ha nem lennék a testvérük, biztos utánuk fordulnék az utcán. De így, hogy együtt nőttünk fel, egy anyánk-apánk van, édestestvérek vagyunk..elképzelhetetlen. Nem tudom, hogy mi számít már manapság betegesnek, de én ezt annak tartom. Felizgulni a saját testvérünkre. Jó, fehérneműben rohangál egy lány egy kamasz srác előtt..de mégiscsak testvérek. Ki mit gondol erről? Tényleg nem tudom hova tenni ezt a dolgot, lehet, hogy csak én reagálom túl, de számomra ez elég gusztustalan. Csak én tartom annak?

16/L

2009. szept. 3. 17:29
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Szerintem ne agyalj ezen annyit. Nekem is van egy húgom, aki tizenévesen felizgatott a látványával egyszer. Na bumm. Akkor mi van? Egészséges emberek vagyunk ettől még. A barátod őszinteségét inkább megbecsülnöd kellene, mint felháborodni rajra. Szeressétek egymást:)
2009. szept. 4. 19:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!