Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! És mi van ezekkel a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! És mi van ezekkel a közhelyekkel? (lent)

Figyelt kérdés

"Állítólag" a csajoknak ezek tetszenek:

- legyen magas

- legyen barna haja

- legyen intelligens

- legyen jófej

- legyen jóképű

És persze nem számít a:

- pénz

- farokméret

Én:

- magas vagyok

- barna a hajam

- (ha nem veszitek nagyképűségnek és kérlek tényleg ne vegyétek) intelligens vagyok

- jófej/rendes/kedves vagyok

- na jó, jóképű nem vagyok annyira, de sztem egy 10-es skálán 5-6 (de nem szeretem magam pontozni mert vagy nagyképűnek tűnök vagy álszentnek)

- szegény vagyok

- de állítólag átlag feletti vagyok szerszám téren

Arról sohasem mondotok semmit vagy csak nagyon ritkán, hogy mit szóltok a szemüveghez. Nekem szerintem jól áll, legalábbis sztem. Miért van az, hogy ha meglátják, hogy régebbi típusú házban élek, vágják a pofákat és onnantól senkinek se néznek vagy ugyanígy ha nem SUPRA, KONZERV(CONVERSE :D) vagy más divatmajom ruhám van.

Most akkor mi van? Ha nincs pénzem és nem vagyok Brad Pitt de lehet velem normálisan beszélgetni, kötődök ahhoz akit szeretek,meg tudom nevettetni, szeretnék vele csak kettesben lenni és ahogy a vállamon fekszik örülni annak hogy vele lehetek, akkor szűzen fogok meghalni? Mert még barátnőm se volt mert nem bírtam rajtatok kiigazodni.

Akkor utoljára: Mi számít nektek, hogyan lehet titeket meghódítani?

17/F

2013. febr. 2. 02:54
 1/8 anonim ***** válasza:
90%
Kedves 17/F! Javaslom, hogy olyan lányoknál próbálkozz, akiknek anyagi helyzete, intelligenciája a tiedhez minél jobban hasonlít. A farokmérettel semmire nem mész! Ne a bombanőknél próbálkozz és a siker nem marad el!
2013. febr. 2. 02:58
 2/8 A kérdező kommentje:
Kedves első válaszoló! A kérdés lényegére, miszerint "Mi számít nektek, hogyan lehet titeket meghódítani?", nem kaptam választ. Köszönöm a tanácsot, de a kérdés a lányokhoz szólt, hogy nekik mi számít, mit várnak el egy fiútól/férfitól, milyen legyen.
2013. febr. 2. 03:04
 3/8 anonim ***** válasza:
Nyugi! 17 éves korában Brad Pitt sem volt még nagy skalpgyűjtő. Meg fogsz tanulni kiigazodni rajtunk, akkor menni fog.
2013. febr. 2. 03:05
 4/8 anonim ***** válasza:
Első válaszoló vagyok! Kérdező szerinted ezt itt hogy tudná megmondani egy lány? Mindegyik különbözik, eltérőek az igényei és másfajta pasik jönnek be. Ha itt valaki megmondja neked a 100% receptet én megkérem a kezét komolyan.:)
2013. febr. 2. 03:10
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

ezekkel a felsorolásokkal csak áltatod magad.

a legnagyobb csajozós korszakomban egy csöves másfél szobás leszakadt panel lakásban laktam.

de persze ennyi idősen nem várható el tőled a kizökkenthetetlen önbizalom,amiről lepereg mindenféle női sav,de a cél valójában ennek elérése.

a kizökkenthetetlenség.

amikor ilyen pofa vágás van,az egy akaratlan teszt a nőknél,hogy sikerül-e elbizonytalanítania téged.

erre megy ki az egész.

ha sikerül,akkor vesztesz.

ilyenkor reagáld le,de ne csinálj belőle problémát.

gondold azt,hogy igen,egy csóró vagyok,és te ehhez a csóróhoz fogsz feljönni és ennek a csórónak a f@szán fogsz pörögni,te rohadt szemétláda szutyok.

aztán viszed fel magadhoz.

aztán miután benne volt a nagy kemény f@sz,onnantól mindegy nekik,hogy egy csöves lépcsőházban,vagy egy villában kúrod meg,a lényeg,hogy magában érezze.

2013. febr. 2. 03:11
 6/8 anonim ***** válasza:
91%

"és ennek a csórónak a f@szán fogsz pörögni,te rohadt szemétláda szutyok."

Ezen besírtam.xDDDD

2013. febr. 2. 03:14
 7/8 anonim ***** válasza:
doh
2013. febr. 2. 03:25
 8/8 anonim ***** válasza:
Csak a 3-as hozzászóló tanácsát fogadd meg, a többi "értelem netovábbja" kuka.
2013. febr. 2. 06:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!