Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki ír valami vicces elköszönést msnre?
Figyelt kérdés
Egy 16 éves lánynak szeretném írni de valami viccesset hogy röhögjön rajta pl hogy na én megyek aludni, és ... ide kéne valami vicces2013. febr. 1. 23:02
1/13 anonim válasza:
Szokjatok át a Skype-ra, mert az MSN megszűnik hamarosan. Búcsúzz el tőle úgy, hogy majd Skype-on találkozunk.:D
3/13 anonim válasza:
...egész éjjel rád fogok gondolni..dehogyis, csak vicceltem. :)
Mosoly, majd hidegzuhany. :D
5/13 anonim válasza:
Szegény MSN... kinyírta a fakbukk :/
6/13 anonim válasza:
"Légy jó és szobatiszta"
Egy ismerősöm mindig így köszön el :)
7/13 anonim válasza:
"Szegény MSN... kinyírta a fakbukk :/"
És a skype!
8/13 anonim válasza:
Amúgy meg béke poraira, nekem nem fog hiányozni.
10/13 anonim válasza:
Szép álmokat, repdeső bogarakat! :D egyik ismerősöm így szokta.
De amúgy Martin Lawrence-től a Szép álmokat, bajuszos angyalokat! se kutya :DDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!