Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha van barátnőd akkor őt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha van barátnőd akkor őt tartod a legszebbnek, vagy nem vagy elfogult?

Figyelt kérdés
Egyik ismerösöm pasi,azt mondta a minap,hogy álmai nője Eva Longoria,bár a barátnője egy kicsit sem hasonlít rá,tehát akkor most,ha együtt vagytok egy csajjal még nem biztos,hogy őt gondoljátok a környék legjobb nőjének,csak egyszerűen szeretitek?
2009. szept. 3. 13:01
 1/5 anonim ***** válasza:
88%
Én lány vagyok és nem a barátomat gondolom a környék legjobb pasijának, pedig a külsejére nem panaszkodhat:) De mindenkinél jobban szeretem:)
2009. szept. 3. 13:04
 2/5 anonim ***** válasza:
85%
Nekem a párom mindig azt mondja, hogy én vagyok neki a legszebb az egész világon :) Ez persze nem így van, de mégis jól esik, hogy ezt mondja, és tudom, hogy így is érzi, soha másra még csak rá se néz :) És nekem is ő legjobb pasi! Igen, vannak rajta kívül még százmillióan, akik jól néznek ki, de nekem ő a "legszebb"!
2009. szept. 3. 13:28
 3/5 anonim ***** válasza:
83%
Ha szerelmes vagy az illetőbe, akkor szerintem mindenképpen a párod a legszebb :) És minden egyes "kis hibát" rajta szexepilnek és vonzónak találok, így ezzel együtt azt mondom, hogy nekem van a legjobb pasim :)
2009. szept. 3. 13:44
 4/5 anonim ***** válasza:

Szerintem üres szavak hogy: "Te vagy a legszebb a világon"

Az még nem valami komoly dolog :)

2009. szept. 3. 18:54
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem a barátnőm a legszebb! >)

Egyszerűen ő tetszik a legjobban, de tudom hogy embernek nem (azt mondják túl vékony).

Szerintem ha valakit szeretsz úgyis elfogult leszel.

2009. szept. 7. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!