Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem megyek el? (miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem megyek el? (miért nincsen orgazmusom)

Figyelt kérdés
lefeküdtem a barátommal és első alkalommal egyszerre elmentünk nagyon hamar. de az utóbbi kettő alkalomnál fél óra után se megyek el? ez miért van? (csináltuk úgy is ahogy először de akkor se mentem el)
2013. febr. 1. 18:53
 1/5 anonim válasza:
Mert kicsi a fasza és/vagy nem tud baszni. Én úgy alád tennék spriccelve élveznél el
2013. febr. 1. 19:02
 2/5 anonim ***** válasza:
Nagyon rágörcsölsz, darázol.. ezeket felejtsd el. Lazulj el és engedd, hogy kényeztessen, add át magad az érzésnek. Ha nem sikerül akkor béna a gyerek, de inkább beszéljétek meg kinek mi esne jól.
2013. febr. 1. 19:37
 3/5 anonim válasza:
nekem volt pár élményem, de éveken át egyszer sem mentem el,jó volt, élveztem, de ennyi.a mostani párom elégített ki először, úgy h orgazmusom is volt.az előző válaszadóna van igaza, ne görcsölj, ha igazán szereted, menni fog, ha nem is minden esetben.nyugi, nem ez volt az utolsó:)
2013. febr. 1. 20:22
 4/5 A kérdező kommentje:
nagyon nagy van neki :DD és köszönöm a tanácsokat jó akkor még próbálkozunk :)
2013. febr. 1. 22:16
 5/5 anonim ***** válasza:

és ha felhagysz a masztizással az is segít :)

nekem először nehéz volt, de azóta is frissen tartja a szexuális éltünket h lemondtam róla

2013. márc. 26. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!