Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha egyszerre 5 fiú is tetszik?
Annyira zavartnak érzem magamat, mert egy csomó fiú tetszik. 1. fiú: egy 9.-es fiú, én 10.-es vagyok. 2. fiú: általános iskolában 4 évig csak ő tetszett, már 2 éve nem láttam. 3. fiú: egy másik suliból egy fiú. 4, fiú: ő is 10.-es, mint én. 5. fiú: ő 11.-es. Tehát 3 fiú a sulimból, és 2 máshonnan. Mit tegyek? Mindegyikük tetszik. :( Annyira össze vagyok zavarodva, mindig az tetszik a leginkább, akit utoljára láttam... Miért van ez, hogy egyszerre 5 fiú is tetszik??
16/L
Jó, tudom, hogy egy kapcsolathoz 2 ember kell, és nem csak az én véleményem számít. De én már annak is örülnék, ha tudnám, egyáltalán ki tetszik.
Jelenleg az első fiú tetszik, a 9.-es, mert ma szemeztünk. :$ Suliban a szekrénysoraink egymás mellett vannak, és azért tetszik annyira, mert közvetlen, még igazából nem beszéltünk, bár egyszer tartotta nekem az ajtót, amikor mentem ki a suliból, és akkor megköszöntem. De még így is olyan barátságos, amikor jön szembe folyosón, úgy néz rám, mintha ismernénk egymást. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!