Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális, hogy férfi létemre undorodok a legtöbb nőtöl kívűl belűl?
Figyelt kérdés
Mielőtt még arra gondolnátok nem vagyok gay, csak egy példát mondok már régóta fent vagyok társkeresőkön, de kb a csajok 90%-tol egyszerűen rosszul leszek és inkább lemondok az egész netes társkeresésről és ez élőben is többször így szokott lenni. A haverjaim is néha csesztetnek, hogy menjek oda ahoz a csajhoz amikor nem akarok, mert egyszerűen nem találok benne semmi vonzalmat.2013. febr. 1. 13:24
12/14 anonim válasza:
Én is kezdek egyre inkább undorodni tőlük,de csak a belsejüktől.Egyik sem tud nyílt lapokkal játszani és mindegyik csak játszadozik az emberrel a végén pedig pofára ejti.A másik amikor meg talonba teszik az embert,mert "ez a hülye,majd jó lesz,ha a másikkal nem jön össze" címszóval.
13/14 A kérdező kommentje:
10-es én nem mondtam, hogy az ilyen modell alkatú nőkhöz vonzódok beérek egy átlagossal csak nincs olyan sok nő akiknek szerintem normális fej szerkezet kisugárzása van.
2013. febr. 1. 20:29
14/14 anonim válasza:
Szerintem meg pont fordítva van. Sok a szép nő külsőleg, de nagyon sok le van maradva nagyon alap szinten, életcélok, tervek, vágyak, álmok nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!