Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszeni fog neki ez a kép?
A volt barátnőmmel kicsit összevesztünk és elhatároztam, hogy megszakítom vele a kapcsolatot, letöröltem a facebookról, nem válaszoltam neki.
Rendes lány, megértette, feldolgozta. Hiányoztam neki, de ismerem, biztos sokat sírt. Nekem viszont hiányzik és szeretnék vele újra beszélni.
Arra gondoltam, hogy egyszerűen csak ennyit írok neki:
"Kérlek ne haragudj rám!"
és alá ez a kép
Szereti nagyon az ilyeneket. Szerintetek jó lesz?
fogod magad és átmész egy csokor virággal.
nehogy már mackós képet bu.zulj már oda bakker.
amúgy a random,bemérő üzenettel kezdeném.
ha régen beszéltél vele,akkor lehet átmész,aztán éppen két néger dugja.vagy az új bikája.
na mindegy ne küldjél óvodás csajos,bu.zis képeket semmiképp,meg ne esdekelj,felértékelve őt.
'Kicsit' összevesztetek, ezért jól kicsináltad lelkileg, gratulálok! Az egyik legokádékabb dolog, hogy nem reagálsz a leveleire, hívásaira.
Sajnos a csajok java naiv és könnyen elfelejti a pofára eséseket, ezért gondoltad, hogy 1 ilyen nyomi képtől elszáll az agya és mindent megbocsájt.
Lehet, hogy így lesz és akkor örülhetsz.
Még is, mi volt az az óriási bűne ellened? Talán akkor visszaszívom, amit írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!