Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha áthívom egy haveromat ide hozzám, akkor történhetnek dolgok?
Ja és én lány vagyok, ő meg fiú :D
Azért az sem mindegy. Kicsit kétértelmű ez a haver dolog :D
3-as vagyok. Kezdem kapizsgálni a történetet :-)
Tehát..te többet érzel..ő bír téged.. ha átmennél és ő kezdeményezne egy csókot vagy hasonlót akkor nyilván ő is kicsivel többet érez..és akkor ezt bizony nem barátságnak hívják hanem másnak így nem a barátságot rontanátok el, hanem elkezdenétek egy másfajta kapcsolatot.. mit gondolsz?
Szeretnéd ezzel a fiúval az első csókot? Ha a válasz igen akkor ne tartson vissza a félelmed. A leírásod azt sugallja, hogyha olyan ciki lenne a helyzet ti ezt meg is tudnátok beszélni egymással.
Jólvan, értem..azon meg még úgysem kell gondolkoznod most rögtön, ez majd a jövő zenéje lehet:-)
Ha átjön hozzád érezzétek jól magatokat, meglátod hogy alakul:)
Van egy olyan benyomásom, hogy ebből nem fog számodra semmi rossz kisülni. Amolyan női megérzés:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!