Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mért álitott le a barátnőm?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért álitott le a barátnőm?

Figyelt kérdés
Egyik este simogatam a csiklóját azt szeretem volna,hogy csiklóorgazmusa legyen de sajnos leálitott egy 10 perc mulva pedig mindent beleadtam a nyelvemel és az ujjammal is ingereltem...stb. uttána nem nagyon beszéltem hozzá és elmagyarázta hogy nem ugy működik mind nála.(ha tudtok légyszives valami praktikát mondjatok amitől eldobja az agyát én ijen téren gyakorlatlan vagyok ő az első igazi komolyabb barátnőm)
2009. szept. 2. 20:48
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

azért állított le valószínűleg, mert érzékennyé vált :)

nyugi nem hiszem, hogy bármit is rosszul csináltál volna, csak egyszerűen érzékeny lett, ilyenkor meg nem tudjuk "elviselni" a további izgatást :D

csak így tovább, idővel meg lesz a gyönyör :)

17/L

<->

2009. szept. 2. 20:59
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen .............
2009. szept. 2. 21:12
 3/7 anonim ***** válasza:
67%

Kérdezd meg, hogy akkor hogy működik?

Amíg értelmes választ nem ad, addig nem szabad hagyni a nőket.

2009. szept. 2. 21:13
 4/7 anonim válasza:
100%

Helloka!

Szerintem is érzékennyé vált én 1 éve vagyok együtt a párommal és én is állítottam már le mert már nem esett annyira jól mint az elején... ilyenkor kicsit hagyd abba és egy forró csók/ ölelés azért sokat segít :)

remélem segítettem :)

2009. szept. 3. 13:19
 5/7 A kérdező kommentje:
Mostanában az a szövege hogy ő ezt nem szeretné kezdem érezni hogy élvezi a dolgot és akkor állit meg és ezt nem értem hogy mért !!!
2009. szept. 21. 16:29
 6/7 anonim válasza:
Tőle kell megkérdezned, mit szeretne és hogyan. Ha nem beszélitek meg akkor sosem lesz igazán jó, sem neki sem neked.
2009. szept. 21. 16:48
 7/7 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az előttem szólókhoz, nekem is nagyon tud érzékeny lenni és akkor már nem esik jól. Addig csináld amíg látod hogy tetszik neki és próbálj rájönni mit szeret. Én pl a gyengéd mozdulatokat szeretem. A gyors technikát nem igazán. De a gyengéd csókok vagy gyengéd puszilgatások csodákra képesek. Próbáld ki hol tetszik még neki ha csókolgatod. Én 20 évesen jöttem rá míkor a hátam és a derekam kényeztette a párom a nyelvével nagyon jól esett. Tehát gyengéd mozdulatok és meglátod mi lesz! :)
2009. szept. 22. 06:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!