Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mitől lehet egy lány különleges?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől lehet egy lány különleges?

Figyelt kérdés

Úgy értem mik azok a dolgok amitől egy fiú különlegesnek tartja és jobban ki tünik a többi lány közül és ami miatt őt választja...Tudom,hogy mindekinek más az úgymond ideálja,de azért vannak dolgok amik több fiúnak is bejönnek.

Köszönöm!

2013. jan. 31. 02:38
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
77%
(Kisugárzás, viselkedés, szőkésbarna haj, kék szem) = nekem végem! De összességében kell elragadónak lennie, tucatcsajok valahogy sosem kellettek, és nem is fognak, akkor inkább várok. Ismerek ilyen lányt, aki különleges nekem :)
2013. jan. 31. 06:27
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Stílus, egyediség, vélemény. Merd vállalni magad, akkor is, ha ez nem mindig jó. Használd amid van, de ne élj vissza vele. Akár a testedről akár valami skillről van szó.
2013. jan. 31. 10:20
 13/21 anonim ***** válasza:
86%
Én hetero csaj vagyok férfiaggyal. A legtöbb pasinak bejön. De sok dologtól lehet valaki más, mint a többi. Pl. ha nem vagy tucatmaca. És a változatosság kedvéért, az átlagtól eltérően intelligens vagy.
2013. jan. 31. 10:51
 14/21 anonim ***** válasza:
47%
Ja, és az sem árt, ha lenyeled :D (valaki írta, csak leszavazták :D )
2013. jan. 31. 10:52
 15/21 anonim ***** válasza:
22%
azt mondjak a nok rank, hogy minden pasi egyforma. de en is, mi is azt mondjuk a nokre hogy mind egyforma. akkor megis miert valogatunk? sajat szubjektiv magyarazatom erre a kovetkezo: ugy velem minden no es ferfi is 80 szazalekban szinte egyforma a sajat nemehez viszonyitva.ilyen magas aranynal nem meglepo ha mar az "egyforma" jelzovel illetjuk az elenyeszo 20%hoz kepest. na de vajon mit takar az a 20% ? ilyen sekely mertekben kulonbozunk egymastol nemen belul, ebben a 20%ban kotralodunk es keressuk azokat a dolgokat amik szamunkra teszik kulonlegesse a masik nem valamelyik kepviselojet.tudom hogy rank, ferfiakra is lehet sokmindent mondani,de mivel en mint a ferfi nem kepviseloje nem tudom nok mi mindenben latnak minket egyformanak, ezert a nokrol irnek most. en ugy velem minden no hisztis,aki az mondja magarol hogy nem,az is az, altalaban nem valos dolgokon hisztiznek aminek semmi alapja csupan a sajat tulagyalt kombinalo gondolkodas, kisebb mertekben hisztiznek szarsagokon amin ferfi forditott esetben szajat se huzna meg, es legkisebb mertekben hisztiznek jogosan. tovabba logikatlan a gondolkodasuk, es tul bonyolult is, olyannyira hogy sajat csomojukra fulnak amit nem kepesek belatni,beismerni logikatlan, erosen erzelmeken alapulo(amit ugye nem a logika hataroz meg hanem a biokemiai reakciok amelyek ha felborulnak akkor kaosz keletkezik) gondolkodasuk reven.(ezek nem sertesek, ezek igazsagok. nyugodtan irhattok rank is, tudom hogy van,de ehhez nem en tudok hozzaszolni). viszont a maradek 20% rejti azokat a dolgokat amiben kulonbozunk es a masik nemben megfoghat:maskepp kedves, mas dolgokat tud,szeret amik nekunk jobban tetszenek mint masokban,az en 20%kom egy hullamhosszon van az o 20%kaval, vagy nagyon kozel de semmikepp sem ellentett fazisban,ebben az elenyeszo szazalekban ertjuk meg egymastva legjobban. Ja es aki irna hogy o nem hisztis: ugy velem a hiszteriavezerlo tulajdonsag is ebben a 20%ban van elkodolva, miszerint mindenki maskepp tudja kezelni az adott szituaciot... azt hiszem ez lenne az en velemenyem. nyugodtan lehet cafolni, vagy esetleg elgondolkodni rajta :))
2013. jan. 31. 10:58
 16/21 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a véleményeket! :)

De többen túl általános dolgokat írtatok le olyan (is) kéne amire az ember tudatosan oda tud figyelni amiért tenni is tud,h különleges legyen.

2013. jan. 31. 13:01
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

mas akarsz lenni mint amilyen vagy?

hidd el mindenki kulonleges,az egesz titok abban rejlik hogy ki szemeben. peldaul,nekem a baratnom azt mondja kulonleges vagyok, mas meg nem lat bennem semmit. nem a te dolgod kulonlegesnek lenni,hanem ra kell akadni arra a valakire,aki kulonlegesnek tart teged az miatt amilyen vagy,ez az egesz dolog lenyege :)

nem biztos, hogy amirol azt gondolod kulonleges, azt kulonlegesnek fogja latni az a valaki is akitol szeretned :) (tulmagyarazom mar :D )

2013. jan. 31. 13:53
 18/21 A kérdező kommentje:

19-es válaszoló: Köszönöm! :) És igazad is van.

Nem akarok más lenni,mint aki vagyok csupán akarok egy-két olyan dolgot találni magamban illetve tenni azért,h különlegesnek találjanak.Akár külső akár belső (pl:.frappáns beszólások ilyesmi. )

2013. jan. 31. 14:07
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj, az ilyenekre nem szabad rágörcsölni. Biztos vagyok benne, hogy vannak érdekes hobbijaid, érdekes gondolataid vagy véleményeid, neked csak ki kell őket mutatni.
2013. jan. 31. 16:15
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Leginkább a személyiségétől függ. Nekem pl. a visszafogott emberek jönnek be. :) De szerintem mindenkiben van valami különleges!
2013. jan. 31. 21:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!