Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti mit néztek meg először egy lányon?
Figyelt kérdés
Mit néztek meg először rajta?, Mit gondoltok magatokba ha elmegy elöttetek egy "jó nő" ? Milyen csajokat szeretitek a soványabbakat vagy azt aki nem kövér, hanem van rajta mit fogni ??
17/l
2013. jan. 30. 20:13
11/17 anonim válasza:
Arc, majd lehetőség szerint fenék :)
12/17 anonim válasza:
arc, aztán ha nincs ki a melle akkor a seggét :D
És mostanába jöttem rá hogy jobban szeretem az enyhén ducikat :D
f19
13/17 anonim válasza:
A mellét nézem meg először, aztán a fenekét.
15/17 anonim válasza:
Előszöris a lábát ,a zokniát ,a seggét, mellét,haját szemét kiegiszitőit Orrát mega pináját nuncipunci a legjobb
16/17 Bogesz:) válasza:
Hát igen..ezek után sztem ne is csodálkozzatok, hogyha a barátnőtök fogyózik, esetlek nem zabál úgy mint ti..mert már számtalan olyat hallottam, hogy azokat a lányokat szeretem akik mernek enni, és nem csak salátákon élnek...akkor most olvassátok vissza az elvárásokat és rájöttök, hogy miért is fogyózunk...mert ugyan lehet hogy zavar ha mi ilyeneket eszünk és nem zsírban tocsogó chipseket, viszont ha nem ezt ennénk akkor meg nem kellenénk senkinek mert akkor már fúúj ez nem is olyan vékony..://
17/17 A kérdező kommentje:
Igazad van Bogesz
2013. febr. 1. 17:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!