Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért nem képesek a nők normális döntéseket hozni?
Figyelt kérdés
Párkapcsolatnál. Nem képesek eldönteni mit akarnak...:S2013. jan. 30. 18:55
1/8 Pretty Ballerina válasza:
Attól, hogy te még nem találkoztál ilyennel, az még nem jelenti azt, hogy így is van.
3/8 anonim válasza:
Mindegyik tudja mit akar, csak van aki tud lépni egyedül, mert még olyan helyzetben van, van aki segitség nélkül képtelennek érzi magát rá, mert olyan helyzetben van.
4/8 anonim válasza:
Hát ez pasikra is igaz.... Nekem volt pár "nem tudom" pasim. bármi komoly téma szóbakerült az volt a válaszk hogy nem tudom. Az agyamra mentek.
Ha egy lány olyanban nem tud dönteni veled akar-e lenni vagy sem akkor nem akar, ha igazán tetszenél neki nem lenne kérdés. Vagy mire érted a döntésképtelenséget? Miylen helyzetben tapasztalatad ezt?
5/8 A kérdező kommentje:
Olyan helyzetre értem, milyet a 4-es válaszoló gondol.
2013. jan. 30. 18:58
6/8 anonim válasza:
Attól, hogy a döntés számodra negatív, nem biztos, hogy rossz.
7/8 A kérdező kommentje:
Most nem arról van szó, hogy rám nézve előnyös vagy hátrányos a döntés. Van két fiú, akit szeret egy lány és nem képes eldönteni kit válasszon a régit, akivel már szakított vagy az újat. Az újba bele szeret, de feltűnik a régi pasija és rohan vissza hozzá. Akkor minek kellett szakítani?
2013. jan. 30. 19:00
8/8 anonim válasza:
még éretlen ez a lány és sajna van hogy az ember nem tudja épp mit akar. Szinte minden embernek van iylen ehlyzet az életében. Neki most van attól még nem minden lány ilyen. Amugy ilyen nincs hogy mind két fiút szereti, egyiket sem szereti iagzán ha ugy lenne nem lenne kérdés kivel legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!