Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk nektek a nagy kuffer vagy lapos fenék jön be?
A nagy popsinak(nem az elhízott,szíros félére gondolok) semmiköze a narancsbőr kialakulásához.
Kizárólag a genetika,az étkezés és a mozgás ami befolyásolja...nem a méret.
Egyetértek a #14-el! Nagyon szép popó!
Nekem is inkább a nagyobb fenék és hozzá a húsosabb lányok jönnek be jobban. Valahogy van mit rajtuk fogni! Akármilyen közhelyes is ez a szöveg, tényleg jobb megfogni minden részét! És milyen finoman bele lehet harapni abba a fenékbe!
43/F
Ezzel egyetértek! kell valami, ami megmozgatja a fantáziánkat és előidézi a bizsergést.
Nem lehet csak egy valamibe beleszeretni egy nőben, még akkor sem, aha az a dolog etalonnak számít! Az összhatás érdekel mindenkit! Sok olyat láttam már, hogy alulról a nyakáig 10 pontos, de a felett meg alig éri el a 4-et!
Van, akinek a lába szenzációs, van akinek a mellei, van , akinek az egész teste. Én olyan vagyok, akármilyen is valaki, először az arcát nézem meg. Ha az bejön, akkor a többi jó esetben meg fog felelni. De inkább a húsosabbakat szeretem, mint a modell alkatúakat. Nem mondom, hogy nem nézem meg, azt sem, hogy nem gusztusosak és nem izgatóak, de valahogy úgy érzem, hogy nem ez a súlycsoport kell nekem.
43/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!