Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Láb fetish-t miért tartják...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Láb fetish-t miért tartják perverz dolognak? Szerintem egy kategória kb azzal, ha valakinek mell fetishe van.

Figyelt kérdés
2013. jan. 30. 11:57
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

egyébként a lábfejre és környékére gondolsz, kérdező, vagy az egész lábszárra, combra is?

(F)

2013. febr. 5. 15:28
 12/19 anonim ***** válasza:
Mert a mell a nőiesség szimbóluma. Büdös lábat pedig bármelyik közmunkáson lehet találni, nincs benne semmi különleges. Nem azt mondom, hogy egy láb nem lehet ápolt és formás, de egy mellben a férfiak sokkal több szépséget láthatnak. Egyáltalán nem egy kategória..
2013. febr. 5. 15:35
 13/19 A kérdező kommentje:
Úgy az egész futóműre,de leginkább a lábfejre. :)
2013. febr. 5. 15:36
 14/19 A kérdező kommentje:
Nálam egy formás, szép, ápolt láb vonzóbb, mint egy szép mell, így tényleg nem egy kategória.
2013. febr. 5. 15:38
 15/19 anonim ***** válasza:

úristen akkor nekem is láb fetish-em van xD

simogatni és csókolgatni szoktam :D

na most mi lesz? :D

2013. febr. 19. 19:08
 16/19 anonim válasza:
a láb fetish az inkább az, amikor már a puncitól fel sem áll, csak a lábaktól
2013. márc. 21. 23:09
 17/19 ivilicious ***** válasza:
sztem addig nem perverz,amíg egészséges mértékben űzi vki..nem az,h mindig a láblábláb meg csak az
2013. ápr. 15. 14:51
 18/19 anonim ***** válasza:

pontosan, ha már nem áll fel a normális dolgoktól.....az a fétis

amúgy beszéljünk már magyarul....fétis....légy szíves

nekem nem jön be, miért csak a lábamat szeretné? szeressen minden porcikámmal együtt....most az, hogy puszilgatja, nem baj, párom is szokta, mint ahogyan minden mást.....de az, hogy így ki is jelentse, hogy ez neki tetszik, meg erre áll fel....hát.....gáz, nem egészséges, ennyi....

2013. ápr. 15. 15:11
 19/19 A kérdező kommentje:

Eddigi barátnőimnek minden testrészért szerettem, nem csak a lábát, nyilván, nem hiszem, hogy létezik olyan, aki csak a barátnője lábával szeretne együtt lenni, vagy ha van ilyen az vegyen egy műlábat, amit kedvére ölelgethet!

Itt az a lényeg, hogy ha elkezdeném puszilgatni a nem létező barátnőm lábát, akkor ne nézzen hülyének, hanem inkább értékelje..

2013. ápr. 15. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!