Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Láb fetish-t miért tartják perverz dolognak? Szerintem egy kategória kb azzal, ha valakinek mell fetishe van.
egyébként a lábfejre és környékére gondolsz, kérdező, vagy az egész lábszárra, combra is?
(F)
úristen akkor nekem is láb fetish-em van xD
simogatni és csókolgatni szoktam :D
na most mi lesz? :D
pontosan, ha már nem áll fel a normális dolgoktól.....az a fétis
amúgy beszéljünk már magyarul....fétis....légy szíves
nekem nem jön be, miért csak a lábamat szeretné? szeressen minden porcikámmal együtt....most az, hogy puszilgatja, nem baj, párom is szokta, mint ahogyan minden mást.....de az, hogy így ki is jelentse, hogy ez neki tetszik, meg erre áll fel....hát.....gáz, nem egészséges, ennyi....
Eddigi barátnőimnek minden testrészért szerettem, nem csak a lábát, nyilván, nem hiszem, hogy létezik olyan, aki csak a barátnője lábával szeretne együtt lenni, vagy ha van ilyen az vegyen egy műlábat, amit kedvére ölelgethet!
Itt az a lényeg, hogy ha elkezdeném puszilgatni a nem létező barátnőm lábát, akkor ne nézzen hülyének, hanem inkább értékelje..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!