Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Pontoznátok 1-től...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Pontoznátok 1-től 10-ig? Mennyire nézek ki jól?

Figyelt kérdés

Őszinte válaszokat kérnék!

[link]

2013. jan. 30. 01:26
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/86 A kérdező kommentje:
60-as! Nem csak a portálon vesznek észre, hanem az utcán is. De mindenki nekem sem tetszhet és én pedig nem akarom, hogy csak szexre kelljek. Hiszem még, hogy van ezen a földön olyan mély érzésű fiú, aki észreveszi az értékemet úgy is, ha nem emelem ki.
2013. febr. 2. 02:26
 62/86 anonim ***** válasza:
10/5
2013. febr. 2. 02:31
 63/86 anonim ***** válasza:

[link]

Nagyon szép amit írsz, csak nem tudom már jobban körülírni, szebben megfogalmazni, a farkunk az nem az értékeidtől fog felállni..

2013. febr. 2. 02:35
 64/86 anonim ***** válasza:
Mellesle
2013. febr. 2. 02:38
 65/86 anonim ***** válasza:
Mellesleg a mély érzésű fiuk farka sem az értékeidre áll fel.
2013. febr. 2. 02:38
 66/86 A kérdező kommentje:
Akkor mit javasoltok, hogy feltudjak szedni egy értelmes és vonzó fiút? Sminkeljem ki magam tudom, de félek nem az értelmes réteget fogom vonzani.:S
2013. febr. 2. 02:46
 67/86 anonim ***** válasza:

Na de nyugi na.:D Azért nem ilyen borzalmas a helyzet felállna smink nélkül is, de tényleg bomba csaj lehetnél, így adok neked egy 6,5/10 de egy kis sminkel meg kicsit még nőiesebb rucikkal 9/10 az simán lennél pedig én aztán kritikus vagyok..:D

Mondom nem az a lényeg feldobj 2 kg vakolatot. Tök aranyos csaj vagy. De kis szemceruza spirál, rúzs meg kicsit szexibb (nem qrvásra gondolok, csak nőiesebbre, mjuk télen tudom nem nagy a választék) ruci és máris kis átlagos aranyos csajból bombanő lenne.:P

2013. febr. 2. 02:53
 68/86 anonim ***** válasza:
Még azt megjegyzem mostani rucid is nőies csak süt rólad a visszafogottság.:)
2013. febr. 2. 02:57
 69/86 anonim ***** válasza:

A parasztokat meg sehogy nem tod kikerülni. Ismerek én olyan csajt még nálad is visszafogottabb, aranyosabb külsőre, aztán haverommal kur félre..

Ugyanúgy van olyan haverom is aki aztán még sztem is jóképű, nálam is jobban néz ki, pedig én maximálisan elégedett vagyok magammal, aztán évek óta hűséges a barátnőjéhez előtte meg egy kuafi volt.. Mg van olyan haverom is aki úgy néz ki mintha a seggemből rángattam volna elő mégis még nem volt olyan bnője akit ne csalt volna meg.

2013. febr. 2. 03:02
 70/86 anonim ***** válasza:
Meg hogy akkor már rólam is essen szó, elképzelni nem tudtam volna, hogy én megállapodjak egy nő mellett, aztán mostmár több mint egy éve vagyok együtt a barátnőmmel és egyre csak megőrülök érte..:D
2013. febr. 2. 03:04
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!