Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért retteg manapság minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért retteg manapság minden lány betegesen attól, hogy terhes lesz?

Figyelt kérdés
Régebben ez öröm volt,ma meg olyan mintha a Biblia 11. csapása lenne.
2013. jan. 29. 21:57
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Kérdező menj be egyszer egy gyermekotthonba csak látogatóba egy órára. Hidd el más lesz a véleményed.
2013. jan. 29. 22:26
 22/26 anonim ***** válasza:
91%
Nem fog kihalni az emberiség, mert sokan csak 30 fölött vállalnak gyereket. Így is túlnépesedés van és a Föld nyersanyagkészletei is évtizedek múlva kimerülhetnek. Egyáltalán nem jobb nevelőintézetben felnőni, mint meg sem születni. Sokan felelőtlenül akarnak szülővé válni és ezzel tönkreteszik a gyereküket. Így én tisztelem azokat, akik inkább nem vállanak gyereket, tudván, hogy rossz szülők lennének. Sajnos kevés ilyen ember van.18/N
2013. jan. 29. 22:30
 23/26 A kérdező kommentje:
Vannak most gyerekek számához kötött támogatások,vagy adókedvezmények.Mondjuk munkahely is kell hozzá.Na jó itthon nem könnyű,de tényleg nyugaton,ahol jólét van elvileg,ott is hasonlóak a tendenciák,annak már más okának kell lennie.A multik és a nyugati karrierminták talán.
2013. jan. 29. 22:31
 24/26 anonim ***** válasza:

20 éves vagyok. Imàdom a piciket ès alig vàrom,hogy majd egyszer anya legyek.DE ,ha albérletben èlek,nincs munkâm ,hogy merjek vàlallni egy csecsemőt? Azèrt szüljek,hogy làssam ahogy miattam nèlkülözik? Na nem!

Inkâbb vàrok addig amèg nem tudok kiteremteni egy biztos pontot.

Az èn gyerekem nem èhezni vagy sanyarù életkörülmènyek között èlni..

Ezért félnek a fiatalok! Attòl fèlnek,hogy nem tudjãk ùgy felnevelni a gyereket ahogy ők szeretnèk az anyagi körülmènyek miatt!!

2013. jan. 29. 22:33
 25/26 A kérdező kommentje:
Az emberiség nem is hal ki,a magyar nép hal ki úgy értettem.Meg a nyugat-európai fehér ember talán.Jó nem ilyen profán módon,de nagyban mégis csak ez a helyzet.Igaz nyugatra megy az utánpótlás Afrikából és itthon is vannak akik szépen szaporodnak.
2013. jan. 29. 22:37
 26/26 anonim ***** válasza:
Változnak a szokások és egy 15-18 éves lány már nem alkalmas arra hogy egy gyereket felneveljen... Azonban ennek ellenére ugyanilyen korban már szexuális életet élnek... Persze hogy félnek.
2013. jan. 29. 23:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!