Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan írjak rá egy konkrét lányra facebookon ismerkedés céljából?
Ha te jelölted be, köszönd meg, hogy visszajelölt..aztán ír, hogy "szívesen"..és akkor jöhet, hogy mizujs, vagy pl valami aktuális sulis dolgot (pl szalagavatót) felhozol..
A lényeg, hogy ne rögtön azzal indíts, hogy 'jajj belédestem, mint egy kiskölök a nutellásüvegbe'
Sok sikert;)
21L
Sehogy B+! Menj oda hozzá ne a neten buzulj !!!
SZÀNALMAS GENERÀCIÓ
Első: köszönöm szépen a választ, azóta már jól haladtam :D Nem is hittem volna hogy ilyen egyszerű.
ma 21:44
Még soha nem ismerkedtem neten, de ki szeretném próbálni, be akarom gyakorolni. Miért baj, ha valaki többféleképpen is meg tud oldani valamit? Ja és olvass több könyvet, a beszédstílusod undorító...
Ha értelmes a csaj, akkor semmiképp ne ezzel a sablonos , hülye kis szöveggel, hogy "szia! Mizu? " Épp ma beszéltük egyik barátnőmmel, hogy felfoghatatlan, számunkra , hogy a férfiak csak ennyire képesek....aztán világmegváltást várnak el a nőktől. Találd fel magad, légy kreatív,vicces..Menni fog csak legyen egy csöppnyi önbizalmad, ne félj a leányzótól :)
Sok sikert öcsi ! :D
Hát kb lerázott, mielőtt úgy konkrétan elkezdődött volna a beszélgetés. Annyi volt hogy köszönés, beszéltük h látásból ismerjük egymást, aztán kérdezte hogy miért írtam rá, válaszoltam hogy ismerkedés céljából. Erre visszaírt, hogy nem ér rá, és lement.
Majd hétfőn odamegyek hozzá a suliban, ha nem lesz semmi, akkor hagyom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!