Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vert ki a víz attól, hogy láttam, hogy keresett? Nagyon baj?
Figyelt kérdés
Csak simán hiányzik de mégse akarok vele beszélni és telefonált de nem vettem föl, emiatt meg szégyellem magam, de ahogy megláttam hogy keresett máris kivert víz és a hányinger kerülgetett. meg azt is gondolom, hogy csalódott bennem biztos amiért ő nagyba hívogat én meg nem veszem fel.2013. jan. 29. 16:56
1/3 A kérdező kommentje:
Ja, és mit gondolhat az az ember, akinek, nem veszik, fel, a telefonját?
2013. jan. 29. 17:08
2/3 anonim válasza:
én azt gondolom először hogy baj van mert senki nem a jóra gondol először..:S ha nem akarsz vele beszélni akkor mond neki hogy nem akarsz..
3/3 anonim válasza:
Őszintén közöld,hogy valahogy nincs kedved kapcsolatot tartani,telefonon beszélgetni Vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!