Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ellehet rontani egy szép férfitestet túl sok gyúrással?
Szerintem olyan izomzatot amire itt gondolnak,már sima edzéssel nem,csakis szteroidokkal lehet elérni.
Feltételezem itt erre gondoltok:
Akár undorító,akár nem,ez sokévi kemény munka eredménye,szóval egy kicsit nagyobb tiszteletet.
És ez?
Ha ez is túl izmos,hát kútba ugrom,.
Ha már azt mondom hogy a lehelő legtöbbet akarok kihozni magamból, és csak az izomtömegre megyek, akkor ezt a fickót tekinteném példaképnek:
anélkül edz hogy egy kevéske tömegnövelőt vagy hormont beszedne és soha nem használt sújzót
"Akár undorító,akár nem,ez sokévi kemény munka eredménye,szóval egy kicsit nagyobb tiszteletet."
Igen, sok évnyi kemény munkával tönkretette magát. Sz-rul néz ki, az izületei valószínűleg már tropára mentek, ráadásul teljesen funkció nélküli húskupac. Ilyen idomtalan testtel futni nem tud, úszni nem tud, fizikai munkát nem tud végezni, tulajdonképpen nem nyújt semmiben sem kiemelkedő teljesítményt.
És ezt kéne tisztelni? :D
Én igazából nem tudom eldönteni, hogy sajnáljam, vagy röhögjek rajta, de egy biztos: a csávó irgalmatlanul hülye, az ilyeneknek pszichiáterre lenne szükségük, és nincs miért tisztelni őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!