Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi A Véleményed Ha A Pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi A Véleményed Ha A Pasi Kisebb Mint a CsAja?

Figyelt kérdés

Nem 1-2-3cmről Beszélek... HaNem 8-9-10-13..

Te járnál 1 olyan Pasival aki 10cmvel Kisebb Mint Te?? vagy Ti Pasik járnátok olyan lánnyal Aki 10cmvel nagyoBB ???

És Ha Igen Mit szólnál ha mindenki aztmondaná nem vagytok szép Pár?

2009. szept. 1. 20:29
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Én nem járnék olyanpasival! :S

nem érzem úgy jól magamat! főleg mivel imádom a magassarkúkat, és úgy még magasabb vagyok! nem szeretem! :(

2009. szept. 1. 20:31
 2/18 anonim ***** válasza:

Hát a 10 centi sok külömbség.... én nem hinném h járnék vele engem nagyon fusztrálna még ha nagyon szeretm is zavarna.... most le lehet szólni de enge makkor is zavarna...

15/l

2.részére: uygebár én nem járnék vele d eha mégis akkor tutira nemérdeklen ha aztmondják nem vunk szép pár, ha enegm és Őt nem zavarja akkor a többiekre meg sz*rok rá...

2009. szept. 1. 20:32
 3/18 anonim ***** válasza:
ez a hatszázadik ilyen kérdés,KISEBB,és nekem ez jön be.kinek mi. (nem,nem csak ő jutott,komolyan beszélek;))
2009. szept. 1. 20:37
 4/18 anonim ***** válasza:
Hát őszintén szólva engem is zavarna! Bár nem ez a döntő. mert ha mindent megtaláltok egymásban amire vágytok, és szeretitek egymást, akkor nehogymár a cm válasszon el a boldogságtól! Szerencsére még nem kerültem ilyen helyzetbe, de nem is szeretnék!
2009. szept. 1. 20:39
 5/18 A kérdező kommentje:

Kössy a válaszokat! =)

Nekem a PárOm alacsonyabb nálam 10cmvel.. és Kicsit idegesit .. megAztMondJááK NEM HOZZám Való külsőleg.. nem tudom micsináljak =((( szeretem de...

nem érzem magam jól :S 17/L

2009. szept. 1. 20:39
 6/18 anonim ***** válasza:
Nekem volt már olyan barátom és hidd el, hogy ha megszereted akkor nem fog érdekelni, de amúgy én is jobban szeretem a magasabbakat :):)
2009. szept. 1. 20:40
 7/18 A kérdező kommentje:
SzeretEm DE , Mindig az van Bennem amit a Barátaim mondanak : "Kisebb nálad.. olyan mintha a gyereked lenne " és ez olyan rossz így :s
2009. szept. 1. 20:43
 8/18 anonim ***** válasza:
én 180cm vagyok lány és és imádom a magasarkut szóval 186-188cm vagyok általában és a volt pasim 170cm volt engem nem zavart azt mondta őt sem de kiderült hogy őt igen is zavarta
2009. szept. 1. 20:44
 9/18 Thurston ***** válasza:

Az, hogy idegesítő az írásod.

El tudod árulni, hogy mi célt szolgál? KOmolyan örülnék neki, ha végre elmagyarázná valaki, hogy mi az oka annak, hogy így ír.

2009. szept. 1. 20:48
 10/18 anonim ***** válasza:
Gáz, ha a pasi alacsonyabb. Ha meg téged ez zavar, akkor eleve nem tudod mellette önmagadat adni (moziban, étteremben de akár a piacon sem, vagy az utcán sétálva)
2009. szept. 1. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!