Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálta ezt a lány? (tovább lent)
Én is bocs a megfogalmazásért, de az ilyen lányt visszakézből kell úgy pofánbaszni, hogy a seggében találja meg a fogsorát.
Ez rohadt nagy bunkóság. Utána se mentél oda megkérdezni, hogy miért csinálta?
Ezzel a mondattal ["de nem mikor oda halylt hozzám úgy belémruugott, és méghozzá olyan helyen ahonnan egy férfi nem tud felálni."] azt akarod kifejezni, hogy odament hozzád, és odahajolt és tökön rúgott, miközben te semmit se csináltál?
Amennyiben igen, akkor lehet, hogy a pultnál álló másik srác a kisasszony alá nyúlt, és ő azt hitte, hogy te voltál... Vagy pedig összekevert valakivel. akit nem komál.
Az 1. válaszolónak: Tök normális volt és nem ismeren, és nem is nyultam még hozzá
A 2. válaszolónak: Nem Rocker volt aki meg rugott, és ki a fene gonolta hogy megrug?
A 3. válaszolónak: Mikora észheztértem nem volt ott.
A 4. válaszolónak: Egy asztaltól jött oda hozzám, de a 2. válasz az lehet ("Vagy pedig összekevert valakivel. akit nem komál."), de ne engem dugdosson simán meg lehetett nézni engem mikor oda hajolt hozzám, és mintha a füleb akart volna valamit súgni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!