Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csinálta ezt a lány?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálta ezt a lány? (tovább lent)

Figyelt kérdés
Egy kocsmában kértem egy sört, éppen bontotta ki a sört a pultos, mikor odajött egy lány közelhajol hozzám (hozzáteszem: nem tudom mért jött oda hozzám) azt gondoltam flörtölni akar, de nem mikor oda halylt hozzám úgy belémruugott, és méghozzá olyan helyen ahonnan egy férfi nem tud felálni. Most azt akarnám kérdezni: mit tegyek az ilyen támadások ellen, és miért tette? (bocs a fogalmazásért)
2009. szept. 1. 20:22
 1/8 anonim ***** válasza:
64%
gondolkozz nah ez megint hülye kérdés.. msot te odamész és egy mocskos otvaros cigány seggét fogod meg vagy egy csajét aki bejön ?
2009. szept. 1. 20:26
 2/8 anonim ***** válasza:
84%
:O ismered a csajt? ha igen akk gondolkodj mit vétettél (xD nemám) ha meg nem akk sztem a csaj egy nihilista rocker (semmi bajom a rockerekkel, csak nihilistákal nem bírom...) mit tegyél? hm.. hát mivel úriember nem üt meg úrilányt (XDXD) ezért ha látod, hogy valaki vérben forgó szemekkel és bazinagy piercingekkel jön feléd és azt dúdolja, h HATE, akkor ne légy naiv, hogy azt hidd flörtölni akar, és persze dobd félre a férfiú becsületed és FUSS!!!
2009. szept. 1. 20:26
 3/8 anonim ***** válasza:
98%

Én is bocs a megfogalmazásért, de az ilyen lányt visszakézből kell úgy pofánbaszni, hogy a seggében találja meg a fogsorát.

Ez rohadt nagy bunkóság. Utána se mentél oda megkérdezni, hogy miért csinálta?

2009. szept. 1. 20:28
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Ezzel a mondattal ["de nem mikor oda halylt hozzám úgy belémruugott, és méghozzá olyan helyen ahonnan egy férfi nem tud felálni."] azt akarod kifejezni, hogy odament hozzád, és odahajolt és tökön rúgott, miközben te semmit se csináltál?

Amennyiben igen, akkor lehet, hogy a pultnál álló másik srác a kisasszony alá nyúlt, és ő azt hitte, hogy te voltál... Vagy pedig összekevert valakivel. akit nem komál.

2009. szept. 1. 20:31
 5/8 A kérdező kommentje:

Az 1. válaszolónak: Tök normális volt és nem ismeren, és nem is nyultam még hozzá

A 2. válaszolónak: Nem Rocker volt aki meg rugott, és ki a fene gonolta hogy megrug?

A 3. válaszolónak: Mikora észheztértem nem volt ott.

A 4. válaszolónak: Egy asztaltól jött oda hozzám, de a 2. válasz az lehet ("Vagy pedig összekevert valakivel. akit nem komál."), de ne engem dugdosson simán meg lehetett nézni engem mikor oda hajolt hozzám, és mintha a füleb akart volna valamit súgni.

2009. szept. 1. 20:48
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Legközelebb, ha látod, adsz neki két büdösnagy pofont, majd lazán meghívod egy italra és megbeszélitek a nézeteltérést. Az ilyen találkozókból lesznek az életre szóló szerelmek, szóval hajrá!
2009. szept. 1. 21:09
 7/8 anonim ***** válasza:
92%
te jó ég... és pultos mit szólt az egészhez? eddig 1 valaki rúgott tökön úgy hogy nem is ismertem... 2 nappal később bevertem az orrát... jó igaz ő srác volt... nőt nemhiszem hogy megvernék de mindenesetre komolyan elbeszélgetnék vele...
2009. szept. 16. 21:14
 8/8 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nem volt rá különösebb oka, csak fogadásból rúgott tökön. Azt mondták neki a haverok, hogy "nyuszi vagy McFly??"
2009. szept. 16. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!