Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez most hülyítésnek számít,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most hülyítésnek számít, vagy nem?

Figyelt kérdés
Két csajjal is jóban lettem az utóbbi időben. Mindkettővel tisztáztam, hogy nem akarok kapcsolatot, csak kavarás jöhet szóba, esetleg haverság. Szinte minden nap beszélek velük, nem laknak közel, de ha találkoznánk akkor történne ez-az. Mind a ketten tudnak a másikról, viszont azt nem hogy mit akarnék velük. Akkor ez most szemétség? Hülyítem őket? Véleményem szerint nem, mert nem randizni meg összejönni akarok velük, csak úgymond ellenni. Akkor most?
2013. jan. 27. 16:00
 1/3 anonim ***** válasza:
na persze... FOGALMUK sincs h mit akarsz töluk...
2013. jan. 27. 16:02
 2/3 anonim ***** válasza:
Akkor se túl erkölcsös,de ha ők is tudnak róla és nincsenek beléd zúgva,akkor sok sikert a triciklihez.
2013. jan. 27. 16:02
 3/3 A kérdező kommentje:
Nem úgy nem tudják hogy velük mit akarok, hanem hogy a másikkal. Legalábbis szerintem.
2013. jan. 27. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!