Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akar velem találkozni?
Figyelt kérdés
Van egy srác akivel már hónapok óta beszélgetek a neten, de egyikünk se akar semmit a másiktól, csak ismerkedünk, flörtölünk egymással, szóval nem komoly dolgokról beszélgetünk... Mégis találkozni akar velem...
Miért, ha úgyse lesz köztünk semmi?
2013. jan. 26. 23:52
11/37 anonim válasza:
Lehet, hogy azt hiszi, hogy ha meglátod meggondolod magad. :D jó pasi?
13/37 A kérdező kommentje:
igen, jó pasi :D
2013. jan. 27. 00:05
14/37 anonim válasza:
Biztos nem akarsz szexelni vele? :D
15/37 A kérdező kommentje:
akarnék, de nem lehet.. ez bonyolult.. :D
2013. jan. 27. 00:09
16/37 anonim válasza:
Van időnk... Meséld el mi olyan bonyolult! :)
17/37 A kérdező kommentje:
még nem volt komoly kapcsolatom és nem így terveztem az elsőt..
2013. jan. 27. 00:12
18/37 anonim válasza:
Kérdező ne legyél már naív! Egy férfi aki találkozni akar, de nem akar tőled semmit...Melyik bolygón élsz? Ébresztő!!! Először találkozni akar, utána szexelni. Senki nem mondta, hogy amit mondott azt úgy is gondolja. Tudat alatt meg szeretne fektetni hidd el!
19/37 A kérdező kommentje:
és ha azt mondom, hogy nem én vagyok az egyetlen lány akivel beszélget? akkor mindenkivel le akar feküdni??
2013. jan. 27. 00:16
20/37 anonim válasza:
meg minek írogatsz neki/beszélsz vele ha nem akarsz tőle semmit?
agyf@sz gyanú.
találkozz vele,vagy tiltsd a francba és dumálgass tovább a barátnőiddel,ne egy férfival.
hónapok óta?omg
a csávó se pite.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!