Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bratilla kérdése:
Tudtok olyan filmet, ami egy 30-40 körüli pasi és egy fiatalabb lány titkos kapcsolatáról szól?
Figyelt kérdés
Régen láttam egy ilyen filmet, de már nem tudom a címét. És a témában sem nagyon találtam semmit. Ti tudtok ilyet?2013. jan. 26. 22:35
2/20 A kérdező kommentje:
Azt ismerem, de nem arra gondoltam.
Azért, mert régen láttam egy tök jó filmet, de már nem tudom, melyik volt.
2013. jan. 26. 22:38
3/20 anonim válasza:
Erre én is kíváncsi vagyok.
A Lolita tényleg ilyen?
4/20 anonim válasza:
Kaliforgia, bár az sorozat.
Festsd vagy fesd vagy ti hogy írnátok?Pl.: Fesd/festsd ki a falamat is!
5/20 A kérdező kommentje:
Köszi :) Fesd.
2013. jan. 26. 22:45
6/20 anonim válasza:
Egy lányról (An Education) , azt hiszem ez is hasonló témájú.
8/20 anonim válasza:
Most szólok, az egy könyvön alapszik, és a klasszikus filmváltozata még fekete-fehér.
Így is érdekel?
9/20 anonim válasza:
A Szereto.
Kinai ffi a foszereplo nem?
10/20 A kérdező kommentje:
Azt is ismerem, de nem az. :(
Amit én keresek, abban teljesen titkos a férinak meg a lánynak a viszonya, talán a tanára volt, vagy már nem tudom. De nem a Lolita.
2013. jan. 26. 23:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!