Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ennek a két lánynak az alkatára értitek, hogy "nem vékony, de legalább van mit fogni rajta"? Ez a legideálisabb női alak?
2013. jan. 25. 23:19
11/18 anonim válasza:
Ez vékony alkat, csak genetika, hogy jó nagy a csöcsük és a seggük. A "van mit fogni rajta" egy kicsit husisabb :)
Nekem azért az általad linkelt csajok jobban bejönnek! ;)
20f
12/18 anonim válasza:
Nekem pont ilyen alakom van csak nincssenek szztem ien szep melleim
13/18 anonim válasza:
Izlés dolga. Szerintem a van mit fogni rajta kategória az ennél "nőiesebb"!
F.
14/18 anonim válasza:
15/18 anonim válasza:
akiket linkeltél, azokon nincs fognivaló. vékonyak.
17/18 anonim válasza:
ez a csaj nagyon jó nő és vékony! ez nem a van mit fogni rajta kategória, hanem a vékony sportos alkat.
18/18 anonim válasza:
igen én erre értem persze ne legyen feltűnő úszógumi vagy ilyesmi de minimális az nem baj :) nagy segg nagy mellek kell ennél több? ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!