Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek róla?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek róla?

Figyelt kérdés

Az utolsó hozzászólóról mi a véleményetek?

Eléggé fura, legalábbis érdekes...ilyenről még nem hallottam.

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__38..

2009. szept. 1. 10:40
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem normális.
2009. szept. 1. 10:42
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
pszihésen kicsit nincsen a helyén, de vannak ilyen emberek, akiket ez izgat fel, h vmilyüket kritizálják. sztem ezek ilyen emberek, akik már annyit "szenvedtek" azzal h pl nekik milyen kicsi, h már erre izgulnak fel.
2009. szept. 1. 10:57
 3/8 anonim ***** válasza:
Eléggé kamu szaga van a dolognak. Sokan járnak ide csak szórakozni, és úgy tűnik nem hiába, hisz mindíg lesznek olyanok, akik ezeket komolyan veszik.
2009. szept. 1. 11:45
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy kamu volna. Elég sok hasonló esetet ismerek.
2009. szept. 1. 12:42
 5/8 A kérdező kommentje:

Komolyan sok ilyet ismersz?:O

Nem gondoltam volna, hogy több ilyen is van. Elmondanál egy párat?Történet vagy bármi?Kezd érdekelni ez a dolog:) Persze nem úgy, hogy én is erre vágyok:D

Csak a kíváncsiság.

2009. szept. 1. 12:55
 6/8 anonim ***** válasza:
Most mit mondjak le mégis? Van pár ilyen ember az ismeretségi körömben, de nem mesélnek el klassz kis sztorikat ezzel kapcsolatban...
2009. szept. 1. 13:11
 7/8 A kérdező kommentje:

Ha nem hát nem..csak kíváncsi voltam. Hogy alakul ki, mit kezdenek vele, hogy kezelik, már ha kezelik, mert aki azt a hozzászólást írta láthatóan élvezi ezt az egészet. De azért furcsa, hogy így elmondják Neked. Én ha ilyen lennék tuti titkolnám, mert valljuk be kicsit perverz. Bár nem okoz vele senkinek bajt, ártalmatlan, szóval...

Csak hát ilyen a társadalom, a többség elítélné szerintem.

2009. szept. 1. 13:20
 8/8 anonim válasza:
Van 1 ilyen betegség L
2009. szept. 6. 23:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!