Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nekem miért nem megy az, ami...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekem miért nem megy az, ami sokaknak alap dolog?

Figyelt kérdés

Rengeteget szenvedtem, szívtam kapcsolatok, szerelem terén, ami bennem volt, amit adtam, sose kaptam vissza.

Túltettem magam a dolgaimon, és szórakozni, élni akartam, lett néhány egyalkalmas kapcsolat.

És most itt vagyok, sírógörcs, láz kíséretében, hogy nekem ez nem megy.

Nem elég, hiába hittem...

Hiányzik az érzés, a törődés a másikkal, de félek, hogy nekem ebben már sose lehet részem.

Mások hogy csinálják?

Én miért nem tudom ilyen könnyen venni a dolgokat, az életet?

2013. jan. 24. 23:04
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Miért kéne bármire feljogosítson?

Emberismeretre nincs különösebb szükség, hiszen tudom, hogy nem bízhatok meg senkiben (nem is akarok... nehéz, de nem szabad akkor sem.)

Az a baj, hogy más helyett én is tudok gondolkodni, barátok, ismerősök helyzetét kívülről tök könnyű lenne megoldani, de belülről, a saját helyzetemben ez nem olyan egyszerű... Szerintem másnak sem, ha olyan helyzetbe kerül...

2013. jan. 25. 07:15
 12/16 anonim ***** válasza:
ameddig nem találsz semmit, ami lekötne, addig nem lesz jobb. Nekem egy hónap után jött egy másik lány, de vele csak pár hétig voltunk, utána megint exem hiányzott. November felé találtam új hobbit, akkor az segített sokban. Főzni-sütni tudsz? Ha nem, érdemes megpróbálnod, le tudja kötni az ember figyelmét rendesen
2013. jan. 25. 10:33
 13/16 A kérdező kommentje:

Most úgy néz ki, lesz munkám, talán leköt.

Csak tegnap kaptam egy sírógörcsöt, rájöttem, hogy az elmúlt pár hónapban, amit akartam, ahogy éltem, én nem ez vagyok, nekem ez nem megy, csak egyenlőre ilyen téren nem tudok mit kezdeni, hogy miért, az bonyolult...

2013. jan. 25. 13:10
 14/16 anonim ***** válasza:

miért, hogy éltél?

Ne aggódj, ezen átestem én is.. majd jobb lesz

2013. jan. 25. 13:14
 15/16 A kérdező kommentje:

"Egyszer élünk, élj a mának" felfogással...

És rájöttem, hogy ennél jóval többre van szükségem... Csakhát ez elég nehéz helyzet, mindenkinek, akinek vannak valahol érzései, nem csak nekem...

2013. jan. 25. 13:38
 16/16 anonim ***** válasza:
Velem is volt par het, hogy tobb csaj jart nalam, mint egy kozepes hostelban. Egy ideig azt is kell. Utana nem art keresni egy fix dugopajtit, en is igy csinaltam. Annak is vege mar, most erzem ugy, hogy kesz lennek valami komolyra
2013. jan. 25. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!